Jump to content


Ik word gek!!!!!!!!!!!


Guest

Recommended Posts

Hele avond op mijn dak doorgebracht (puntdak) om mijn tweede lnb (Philips met ingebouwde switch) aan de praat te krijgen op de Hotbird.<BR>Ik heb mijn linker lnb (als je er voor staat) uitgericht op de Astra en hierna de kabel weer op de rechter gedaan. (Philips)<BR>Nou blijkt dat de rechter ook nog de Astra ontvangt (wel heel zwak). Hoe kan dat in godsnaam!!!!<P>Iemand meer uitleg? Ik heb gewoon de officiele twin lnb houder voor mijn schotel, dus die zou goed moeten zijn.<P>Please, ik word gek van het dak klimmen. mad.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites


Kan kloppen wat je schrijft. Je gebruikt, neem ik aan wel 78 cm of groter. Als eerste heb je waarschijnlijk de astra kop op max. signaal uitgericht en inderdaad dan pakt de andere kop hem ook, probeer nu eens om de andere kop uit te richten op hotbird signaal, het is namelijk de bedoeling dat je er als het ware tussenin gaat zitten, dus je astra signaal zal ook zwakker worden. Bij MM9500 heb ik signaalsterkten van beide koppen op ongeveer 60 kunnen krijgen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.