Jump to content


engelse sportkanalen


Guest

Recommended Posts

ik ben absoluut nieuw in de sateliet wereld,en heb met succes een goldcard geprogrammeerd,nu wil ik ook die engelse sportzenders sky sport voor engels voetbal ontvangen waar kan ik die vinden en kan ik die bekijken ?

Link to comment
Share on other sites


The Criminal,<P>Engelse (Sky) zenders zitten op Astra 2, 28 Graden Oost.<P>Helaas, die kun je niet bekijken, tenzij je een fortuin wilt uitgeven.<P>De Codering van Sky is opa Rupert`s Videoguard en die is nog niet geh*ckt, althans codes zijn niet openlijk op internet te vinden. <P>Om Britse zenders te kunnen bekijken heb je een speciale (Sky DigiBox) ontvanger nodig. Die moet permanent op de telefoonaansluiting zijn aangesloten !<BR>Een CI-Module voor VideoCrypt is (nog) niet verkrijgbaar.<P>Als je toch (grijs) zou willen kijken naar de Britse zenders (het is wel een heel erg mooi pakket) dan kun je naar <A HREF="http://www.de" TARGET=_blank>www.de</A> satshop die laatst door Canal+ voor de rechter is gegooit.nl surfen voor meer info.<P>Succes... Rob <BR> smile.gif" border="0frown.gif" border="0tongue.gif" border="0cool.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.