Jump to content


[Kabel] Kabelaar en glasvezelaanbieder in één hand in Krimpen aan de IJssel


Guest calculator

Recommended Posts

Guest calculator

Krimpen aan den IJssel krijgt glasvezelnetwerk

 

Op dinsdag 10 november 2009 hebben de gemeente Krimpen aan den IJssel en Communi-cation Infrastructure Fund Krimpen B.V. (CIF Krimpen) een convenant gesloten voor de aan-leg van een glasvezelnetwerk in Krimpen aan den IJssel. De ondertekening door wethouder Bart Prins en Martijn Visser, namens CIF Krimpen, vond plaats om 16.00 uur in het raadhuis van Krimpen aan den IJssel.

 

De aanleg van het glasvezelnetwerk start eind 2009. Het nieuwe netwerk is geschikt voor de levering van kwalitatief hoogwaardige diensten voor TV, internet en telefonie. Minimaal 90 procent van de Krimpense huishoudens hebben door de aanleg medio 2011 de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te nemen.

 

Krimpen aan den IJssel heeft na de realisatie als een van de eerste gemeenten in Nederland een glasvezelnetwerk en is daarmee klaar voor de digitale toekomst.

 

Communication Infrastructure Fund Krimpen B.V. is eigenaar van het bestaande COAX net-werk in Krimpen aan den IJssel. CIF Krimpen is een dochtermaatschappij van Rabo Bouw-fonds Communication Infrastructure Fund C.V.

 

 

http://www.dichtbijelkaar.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=312:krimpen-aan-den-ijssel-krijgt-glasvezelnetwerk&catid=75:gemeente-krimpen-aan-den-ijssel&Itemid=164

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.