Jump to content


[7121] vervelend ontvangst probleem.


Braintje

Recommended Posts

Ik heb een vervelend probleem met mijn DSR7121. Wanneer ik deze vanmorgen opnieuw eens een paar dagen wou gebruiken, viel spontaan het beeld uit en kreeg ik de melding, signaalkwaliteit zwak op Astra 19 bla bla bla. Ik heb aan de instellingen niets gewijzigd. Sluit ik op de coax van de schotel mijn Topfield of mijn Clarke Tech aan, signaalkwaliteit 85%, alle zenders werken. Ik heb de Philips al een reset gegeven maar het ding blijft zeggen dat ik geen signaal heb. Aan de Diseqc instellingen heb ik niet geprutst, er staat maar 1 schotel die op Astra 19. Wat kan het probleem zijn, daar deze ontvanger niets ontvangt en de andere 2, tot de Philips 2221 geven wel beeld...

Link to comment
Share on other sites


Heb hier iets gelijkaardigs gehad, maar dan met ontvangst van hotbird. Met mijn Kathrein geen enkel probleem, maar als ik mijn philips aansloot geen ontvangst. Toen heb ik een andere lnb geprobeerd en het probleem was verholpen ... vraag me nu niet waarom hij met die ene lnb dan wel signaal had en met de andere niet want dat is mij ook nog steeds een raadsel.

 

Mvg.

BbyN

Blijft ze eindelijk slapen, slaapt ze…

 

VU+Duo PoWErEd bY BLaCKhoLE

Multytenne TWIN > Astra 19.2 - Hotbird 13.0 - Astra 23.5 - Astra 28.5

Link to comment
Share on other sites

Origineel bericht van: Braintje
Probleem is opgelost. Aangezien onze schotel op een voet staat tussen de struiken, had onze tuinman, de coax doorgeklift met zijn spade...Dan moet je die topfield en Clark tech nooit weg doen want die ontvangen zonder coaxkabel,wazig verhaal.

Grt Rudie

 

Rebox 9000.

Logitech Harmony 900.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.