Ga naar inhoud


[Lancering] Yuixx mediaplayer/dvb ontvanger komt nog voor de kerst.


Gorefest

Aanbevolen berichten

 

Citaat:

De introductie van de Yuixx-mediaspeler van Conceptronic is met minstens een maand vertraagd. De reden zou liggen in de verhuizing van het productieproces naar Nederland en toevoegingen aan de widgetinterface.

 

De Yuixx, die van de Intel CE 3100-processor voorzien is, zou na eerder uitstel deze maand op de markt komen. Kjeld Beijer, verantwoordelijk voor de marketing en ontwikkeling bij Conceptronic, laat echter aan Tweakers.net weten dat de lancering zal worden doorgeschoven naar 'de periode voor de kerst'. Volgens Beijer is dit onder andere het gevolg van het verplaatsen van de fabricage en assemblage van de Yuixx naar een Nederlandse systeembouwer.

 

Een andere reden is dat Conceptronic in samenwerking met software-ontwikkelaar Metrological meer widgets van nieuwe contentpartijen aan de interface wil toevoegen. Wie dit zijn, wil Beijer nog niet zeggen, maar wel dat het onder andere gaat om een aantal video on demand-diensten. Ook zal de speler standaard voorzien zijn van een smartcardlezer en ondersteuning bieden aan de CI+-standaard, de Nagra-encryptie en de IRdeto-versleuteling. Hierdoor zal de speler, met optionele dvb-decoder, vrijwel zeker Digitenne-smartcards accepteren. De Yuixx wordt momenteel door de certificeringsmolen van KPN gehaald. Technisch gezien kan ook digitale televisie van Ziggo bekeken worden, maar of dit daadwerkelijk op de Yuixx mogelijk zal worden is nog niet bekend. Beijer wilde nog wel kwijt dat de mediaspeler zonder dvb-c/t/s-tuner en harddisk 299 euro zal gaan kosten. Een tuner moet tussen de 39 en 49 euro opbrengen.

 

Bron: tweakers.net

Datum: 19 november 2009

Auteur: Dimitri Reijerman

Gigablue Quad Plus 2x DVB-S2 2x DVB-C

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...