Jump to content


autoupdate


Guest

Recommended Posts

bij mijn philips geen probleem ,maar bij mijn humax 5400 aston 1.03 wil het niet lukken.gebruik originele kaart.Ook al andere kaarten gebruikt.ligt dit aan de aston 1.03?<BR>groetjes.

Link to comment
Share on other sites


Ligt in ieder geval niet aan de ASTON 1.03, want bij mij doet ie het gewoon. Wel deed ie het niet bij een aantal AU-pics.hex. Met de Devoy AU-pic werkt het nu perfect, probeer anders deze eens.<P>Groet,<BR>Mard

Link to comment
Share on other sites

Mmmmmm, maar met de orginele kaart moet ie het gewoon doen...(had ik overheen gelezen.)<BR>Dan kan dit het ook niet zijn.

Link to comment
Share on other sites

humax+asto 1.03 is gewoon een probleem geval, de uitkomst verschild per kombinatie. de ene doet het wel, de andere niet. mijn set deed het dus niet en liep regelmatig vast. advies: probeer hem te ruilen voor een 1.04 of 1.05 er zijn namenlijk ook ontvanger waar dit niet bij werkt.

Link to comment
Share on other sites

voor 100% zekerheid , originele kaart tot deze avond 22.30 in humax laten zitten op canaal digitaal nl. geen resultaat.mosc nog maar eens leeg gemaakt , weer de juiste waardes erop gezet en in de philips gestoken.<BR>in minder dan 5 min op 31 juli gesprongen.<BR>dit blijft een raadsel.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.