Jump to content


Wat kun je met, of hoe werkt, de streaming player


naze1975

Recommended Posts

Ik heb de ipbox draaien met met pgi 0,4, en zag in de menu, in eerste instantie het streaming player menu aktief staan, nadat ik de box had ingesteld me mijn gegevens en mijn mount manager had ingesteld, was dit menu niet meer aktief, hiervoor had ik de sifteam draaien en hier was gelijk al het menu niet aktief.

 

Kan ik dit wel gebruiken om bv. dvd normaal af te spelen (met ondertiteling) en zo ja, wat kan er nog meer worden afgespeeld?

 

Groet Robert

een Sony 40W4500, 2x ipbox 9000, Triax 110, Moteck SG-2100 A ontvangst van 53,1 Oost t/m 24,5 West en een Logitech Harmony Remote 785 (ideaal)

Link to comment
Share on other sites


bedankt voor de info, even voor de overige geleerde, Ik ben er achter waarom het streaming menu niet te selecteren was (geplande opname's), maar ik heb nog een paar vraagjes over de pdf. Maar eerst ga ik even slapen :D En dan ga ik morgen met frisse tegenzin dit verder uitproberen.

 

ps. je kan eventueel ook de bestandsnaam van de pdf in de google box gooien

een Sony 40W4500, 2x ipbox 9000, Triax 110, Moteck SG-2100 A ontvangst van 53,1 Oost t/m 24,5 West en een Logitech Harmony Remote 785 (ideaal)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.