Jump to content


[Oslink] & 6073 en schrijf probleem


unique

Recommended Posts

Ik probeer met behulp van m'n Oslink de 2 stuks 6073 van een kennis weer naar orginele staat te krijgen. Bij 1 van de 2 is het gelukt. Bij de andere lukt dit echter niet. Decoder doet het niet...

 

na het nogmaals porberen te programmeren van de decoder blijkt dat sector 7 niet goed is en heb deze alsnog herschreven. daarna nog steeds geen resultaat. Zou het geheugen van deze reciever nu defect zijn?

 

alvast dank voor de reactie

Link to comment
Share on other sites


Okee, dat moet op te lossen zijn.

Heb het zelf ook heel regelmatig als ik er weer eens de originele firmware inzet.

 

Ik los dit op door eerst de RayhTec firmware te schrijven.

De decoder moet dan weer werken en geen update error meer aangeven.

Daarna weer proberen met de originele firmware en dan gaat het meestal in één keer goed.

Zo niet alles nog en keer herhalen.

 

Wat er verkeerd gaat weet ik niet, als ik eerst een lege firmware schrijf kom ik het probleem ook tegen.

Maar schrijf ik de originele firmware over de RayhTec firmware gaat het goed.

Vult u rustig aan !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.