Jump to content


wat is er verkeerd?


Guest

Recommended Posts

ik heb net een goldprogrammer gekocht ze hebben me in de winkel uitgelegt hoe het in zijn werk zou moeten gaan heb het net afgespeurt en alles gedownload maar als ik wat in mijn programmer wil loaden krijg ik telkens de melding dat mijn computer de file niet kan vinden wie zou mij hier bij kunnen helpen? mis ik nog iets wat ik nodig heb ik heb gold 140 de keys waar ligt dit aan?

Link to comment
Share on other sites


Hallo,<P>Tipje:<BR>Kopië de EEprom/Pic files en in dezelfde map van die (G140) progje plakken ! Of knip/palk mag ook en Start die maar! Eerst prog je de EE daarna de Pic de CP niet aanvinken !<P>Groeten.

Link to comment
Share on other sites

of kijk even of de nulmodem kabel goed zit en of die wel op de goede compoort aangesloten zit normaal kan er niks fout...<P><BR>of de programmer is kapot!!!!!<P>geeeetings mbon wink.gif" border="0wink.gif" border="0wink.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

de kabel zit goed op com 1 programmer herkend de kaart en de compoort ik heb ook rechts in beeld een schermpje waar ik die files in heb staan vink ik aan dan load maar hij doet niets.Heb ik niet een programma nog nodig die die keys inleest ofzo. ik kan sommige die ik heb gedownload wel inzien en andere niet krijg ik de melding invalid archiv ik heb allebei geprobeerd te loaden maar niets, ik lees over picard of secanix maar die heb ik niet is momentueel niet beschikbaar hier op het board maar heb ik dat wel nodig?Ze hebben me het in de winkel voorgedaan het zag er eenvoudig uit maar bij mij is het niet eenvoudig. heb ik alleen dat gold 140 nodig?

Link to comment
Share on other sites

ok als je het volgende zou doen moet ie het doen<P>1 programmer op 12 volt aansluiten<BR>2 start programma GOLD140V en kies com poort<BR>3 beeldscherm dat ie de progger herkent<BR>4 laad de eeprom en pic<BR>5 prog de eeprom<BR>6 prog de pic<P>verified ok<P>je kaart is klaar.<BR>als ie het zo niet doet is er iets mis met je kaart of kabel

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.