Jump to content


[REBOX 8000] Compleet vast !


Peter38

Recommended Posts

Tijdens het zappen door de diverse Astra 2 zenders, kwam ik terecht op S4C digidol... Vanaf dat moment was er enkel audio, geen beeld! Tevens vertoonde de box geen enkele reactie meer op de afstandbediening en was hij niet meer te benaderen via het netwerk. Je zou verwachten dat na het trekken van de stekker alles weer OK zou zijn. Helaas niet. Pas na het afkoppelen van de LNB's én een harde reset kon ik van kanaal wisselen. Wie herkent deze problemen??

 

Mijn ontvanger is voorzien van de laatste software (81)...

Vu+ Solo2 en 2x M7 801 daarnaast Cubox-i met OpenElec

Link to comment
Share on other sites


Ook al een paar keer met mij RE9000 (V81) meegemaakt, had nog wel geluid maar geen beeld of het buroblad kwam in beeld en geen reactie op de afstandbediening. Kon hem wel weer aan de praat krijgen door hem van de stroom te halen en opnieuw op te starten.

Link to comment
Share on other sites

Ook ik heb sinds v81 aantal keren gehad dat mijn RE9000 vastliep, heb het aangegeven bij mijn leverancier. Die hebben navraag gedaan bij rebox en kwam met de melding dat het probleem niet bekend was bij rebox. Heb als advies gekregen om HDD te formateren en terug te zetten naar fabriekswaarden. Dit is aantal dagen geleden geweest tot op heden speelt hij goed.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.