Ga naar inhoud


[Strong] goldkaart files


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een 8000 V22, dus een 8100. Deze is gepatcht met V9. heb daarvoor al diverse files (SecaStrongJuli2002 en Seca16ProvJuli2002)van het net gehaald o.a bij satkoos, maar deze geven geen van alle geen beeld. Waar ligt het probleem? Welke files?

Link naar reactie
Delen op andere sites


zover ik weet zijn er nog geen werkende files voor de 8100 met FUN wel zijn er files voor en goldcard deze staan onderandere bij duck en koos.

 

 

>>> zoek en gij zult vinden .

 

>>> en als je nooit wat vraag weet je ook nooit wat. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze funkaart files heb ik geprobeert en dan doen het de FTA kanalen wel maar de rest niet. Dus het allcam gebeuren in een 8100 is zover als ik tot nu toe begrijp niet bruikbaar. Derhalve ben ik op zoek gegaan naar goldkaart files want die schijnen wel te werken maar wat ik ook probeer ik vindt geen werkende file. Zoals je in mijn eerste bericht hebt kunnen lezen had ik er al 2 van satkoos gehaald die niet werkte. Ik heb er nog een gehaald voor de Philips die ook zou moeten werken. Maar ook nul op request.

Het feit is wel dat ik een 8100 heb gezien met een goldkaart en op dezelfde manier gepatcht als die ik hier heb en die doet het wel. Alleen ik weet niet wat er op die goldkaart voor een file staat.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

kan ik wel doen V8 maar ik wil eerst zelf ff stoeien en kijken als ze werken en als het zo is ben jij de eerste die ze krijgt dan stuur ik ze wel naar je email als je dat wil.anders moet je ff wachten V8 .

 

ik hoop dat je het kan begrijpen.

 

 

>>>> als je nooit wat vraag weet je ook nooit wat <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een reactie. heb je files ontvangen. De Pic file ingeladen in ***geen-reclame*** gaf een checksum error. Dat vond ik ietwat verdacht. Dit omdat wanneer mensen iets toesturen dit meestal wel goed is. Dus derhalve chipcat geprobeert en dat werkt perfect. de files doen het prima en je krijgt ook geen CRC error. Vervolgens heb ik de pilips files van satkoos opnieuw geprobeert (de werkte als ik ze met ***geen-reclame*** programeerde niet ). Deze files middels chipcat geprogrammeerd en ze werken ook perfect.

 

Skaak36 mijn hartelijke dank voor je ondersteuning en ik hoop dat andere mensen ook nog wat hebben aan deze ervaring.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo aniseb

 

ik ben blij dat ze werken.zo zie je maar dat het niet altijd aan de files hoeft te liggen. maar oke je kan weer vooruit kijken en dat is altijd leuk.

 

 

>>>>> als je nooit iets vraag weet je ook nooit wat <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je een nieuwe kaart gebruikt komt het wel vaker voor dat hij niet wil laden... Ik laad dan eerst een paar keer de picfile met ***geen-reclame*** en wonder boven wonder werkt het daarna met chipcat ook ineens.

Volgens mij heb ik die wijsheid van de site van Dugwati.... <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil hier even opmerken dat dit niks met een nieuwe kaart had te maken heeft. Bij het laden van de picfile gaf ***geen-reclame*** een crc of te wel een checksum error. En dat betekent dat de combinatie inhoud van de file en de grote van de file niet overeenkomen met de gevevens die in de file header staan. Terwijl dit wel correct was. Later heb ik files die van Satkoos gehaald zijn, naar kaart geschreven met enkele ander prog's en dan lopen ze wel. Schrijf ik ze naar kaart met ***geen-reclame*** (Waar ik overigens bijzondere goed ervaringen mee heb om kaarten te maken voor andere decoders) dan werken de kaarten in de Strong 8100 niet.

P.s Ik zeg niet dat dit bij een ander ook niet gaat omdat ik in het verleden al meerdere malen met dergelijke programma's al meegemaakt heb dat ze op andere computer figuraties een ander resultaat kunnen geven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...