Jump to content


Casema Sagem decoder


borsjea

Recommended Posts

kabelmaatschappij Casema heeft in mijn gemeente tot eind 2002 een proef met gratis decoders van het merk sagem voor digitale tv.<BR>Het gratis abo. bevat een uitgekleed basispaket, tegen betaling is er meer te ontvangen.<BR>Weet iemand of er met behulp van een programmer meer te ontvangen is.

Link to comment
Share on other sites


Waarschijnijk is het dezelfde decoder/ontvanger die in andere gemeente als Mr. Zap box wordt geleverd voor ontvangst van een aantal TV en Radio diensten. Als dat zo is, is het eigenlijk een soort omgebouwde sateliet-ontvanger met Viaccess codering. Theoretisch is hier zeker wel wat mee te doen alleen is er tot nu toe niemand verder gekomen dan het uitlezen van de bijgeleverde smartcard. Aangezien het nog allemaal in de kinderschoenen staat zal het nog wel even afwachten zijn voordat er wat truukjes mee uitgehaald kunnen worden.<P>Greetz,<BR>Harrie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.