Jump to content


password voor hbemuNokia9500.zip


Guest

Recommended Posts

Zoekt en gij zult vinden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<P>Of moeten wij het met z'n allen op een presenteerblaadje aanreiken ????<P>Als je goed leest en onderzoekt dan kom je tot de conclusie dat dit tot nu toe een grap is.<BR>Op alle boards wordt gesproken hierover en als je er goed over nadenkt is het weer een grap van een of andere JOKER.<BR>Waarom beveiligd met een password ???? en/of wat is hiervan de zin ??????<BR>Zo kan ik nog wel even doorgaan.<P>Hobby is onderzoek, uitvoering en gelukkig voelen met behaalde resultaat en bevindingen uitwisselen, of je nu lid bent van de plaatselijke fanfare of bezoeker/member op een hobbyboard. Geen.....geef mij op de makkelijkste manier een "sleutel"

Link to comment
Share on other sites


Hartelijk bedankt voor je reactie, Het geeft de beginner altijd weer de nodige moed om door te gaan met de ruggesteun van ervaren hobbyisten.<P>Het is even wennen voor mij maar leren zal ik het. Misschien dat ik het zelfs ga wagen om voor de tweede keer een vraag te stellen

Link to comment
Share on other sites

Ron.kroes, Bespaar je de moeite.<BR>Aviddvv heeft gelijk.<BR>Het programma hbemuNokia9500.zip bestaat (nog) niet. <P>Zie ook Nieuws & Informatie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.