Jump to content


progoff


Guest

Recommended Posts

is er iemand die mij kan helpen aan een nederlandse handleiding van progoff<BR>dan kan ik daar ook eens mee stoeien<BR>want ik kom er zo niet uit

Link to comment
Share on other sites


Ik heb progoff wel redelijk onder de knie, maar toch blijf ik het een behoorlijk moeilijk programma vinden, gewoon iets te omslachtig. MKF4 daarentegen zou ik je echt kunnen aanraden, en wat je met progoff kunt lukt met mkf4 ook wel, alleen is het veel bedieningsvriendelijker, ja ik zou zelfs zeggen, het eerste programma waarmee zelfs een beginner voorzichtig mee zou kunnen experimenteren. Nadat hij natuurlijk alles weet van goldwafers, editors, en secafaq gelezen heeft (en ook een beetje begrepen)<P>Maar terugkomend op de vraag, nee ik weet niet waar de nederlandse gebruiksaanwijzing van progoff te vinden is, stel je specifieke vraag, dan kunnen we die misschien gewoon beantwoorden. En dan maken we van dit topic de ideale gebruiksaanwijzing voor progoff?

Link to comment
Share on other sites

MKF 4 is veel beter dan progoff !!!<BR>In het begin gebruikte ik progoff, maar nu ik MKF4 heb gebruikt is het veel eenvoudiger en er is een manual online !!!<BR>Mijn advies : omswitchen naar MKF.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.