Ga naar inhoud


settings hyundai 830 ci


bogie

Aanbevolen berichten

ik heb mijn ontvanger gisteren gereset. daarna waren al mijn settings en transponders verdwenen. nu krijg ik er geen settings meer in geladen.

als ik de settings naar de ontvanger download met het programma van wolfgang.

schrijft hij ze wel. maar als ik dan in mijn ontvanger kijk staat er niets meer in. kan iemand mij zeggen hoe ik deze er stap voor stap weer in krijg?

.

ik heb geprobeerd eerst een paar transponders opgegeven en een paar kanalen laten inlezen dit werkte maar als ik dan weer de settings probeerde te schrijven stond er daarna weer niks meer in mijn ontvanger. ook de sattelieten waren weer weg. ik heb een monoblock astra hotbird.

hier snap ik nou niets van.

 

gr.BOGIE. <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Misschien heb je een instelling in UFDedit fout staan? Download eerst de nieuwste versie (0.11 als je die nog niet hebt). Daar zit een extra optie (flash 2MB) voor de 825 en 830.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dit heb ik allemaal al geprobeerd maar ik krijg ze er gewoon op geen enkele manier in het programma schrijft ze wel en daarna komt in de ontvanger succes

te staan. maar als ik dan in het menu van de ontvanger kijk zijn alle opgegeven satellieten en transponders weer verdwenen. en de geschreven settings staan er ook niet in. ik heb nog nooit problemen gehad met welke ontvanger dan ook maar dit ding lijkt behekst. kan me mischien iemand zeggen hoe hij het stap voor stap doet, dan kan ik dat eens nalopen. dan weet ik zeker dat ik niks fout doe.

 

GR.BOGIE.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...