Jump to content


CANALDIGITAL KAART(or)


Guest CATWEZEL999

Recommended Posts

ik heb een PHLIPS DST 5816 met een canaldigital kaart(origenele).<BR>Hoe kan ik deze programeren?<BR>Heb een phoenix en een moby dick programmer.<BR>Voor de phoenix heb ik de software.<BR>Voor de moby dick niet.(kan iemand die bezorgen).<BR> al op voorhand bedankt.<BR> <BR> catwezel999

Link to comment
Share on other sites


Dat is wel verstandiger ja.<BR>Als je de kaart verklooid heb je er niks meer aan.<BR>Een nieuwe is nogal prijzig.<BR>Als je geen ervaring hebt zou ik het eerst met de gouden kaartjes proberen.<P>Suc6 ermee<BR>Satkeumes

Link to comment
Share on other sites

Aan de originele kaart klooien is nooit handig. Ik heb er al een paar zien sneuvelen en die zitten nu mooi met de gebakken peren.

Link to comment
Share on other sites

Je zegt dat je de software voor de Phoenix al hebt, wat is dan het probleem? Je hebt nl alleen een Phoenix nodig en een programma. Iets als MKF4 ofzo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.