Ga naar inhoud


[Kabel] Telenet (Vlaams) zendt Fedcup en Roland Garros uit in 3D


satsurfer

Aanbevolen berichten

blog telenet

 

userbase.be

Citaat:

Telenet zal de tenniswedstrijden tijdens de Fedcup en Roland Garros in 3D uitzenden. Dat doet de telco in samenwerking met enkele televisiezenders. Er wordt daarvoor een testzender beschikbaar gesteld op het netwerk van Telenet. Wie een HD decoder heeft en een aangepaste televisie, kan genieten van 3DTV.

 

Telenet zal op 24 en 25 april, samen met televisiezender EXQI, het Fedcupduel tussen België en Estland in 3D uitzenden. Er werd door Telenet een speciaal 3D demo-kanaal opgericht worden en is te vinden op nummer 333. Iedereen met een aangepast 3DTV-toestel en een HD-decoder kan genieten van deze wedstrijd.

 

Ook Roland Garros in 3D

 

In samenwerking met Eurosport zullen tussen 24 mei en 6 juni alle tenniswedstrijden van op central court, Roland Garros, in 3D uitgezonden worden op het testkanaal van Telenet. In samenwerking met Eurosport en Panasonic zal Telenet in die periode acties opzetten in verkooppunten om Vlaanderen kennis te laten maken met 3DTV.

 

Belgacom zendt 3D nog niet uit in de huiskamer

 

Grote concurrent Belgacom heeft een aantal weken geleden aangekondigd dat het op 8 mei de voetbalwedstrijd Anderlecht-STVV in 3D zal uitzenden in een aantal daarvoor speciaal uitgekozen Jupiler-cafés. Beide operatoren lijken dus alvast geïnteresseerd in 3DTV, maar een snelle ontplooiing van de nieuwe technologie zit er nog niet in. Het wordt eerst wachten totdat televisiezenders hun programma's met 3D-apparatuur opnemen, een groot aantal 3D-films beschikbaar komen, en natuurlijk de fabrikanten van 3DTV's die onontbeerlijk zijn.

VU+ Duo 4K DVB-S2x FBC DUAL +  1 X DVB-C FBC V 1.0 (Enigma2); Visiosat BIG Bisat (13,2° 19,2°, 23,5°, 28,2°O), 4 Alps BSTE9-101B, smart MS 17/4 ES multiswitch, Samsung UE50JU6800W

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...