Jump to content


beginnersvraagje PACE DVR501 type G6


Guest

Recommended Posts

Hopelijk heb je voor dat kastje niet te veel betaald want je kan er niet te veel uithalen. Buiten de NL (en dan nog lang niet alle) heb je er heel weinig aan, om niet te zeggen eerder niets. Ik heb me eind vorig jaar ook zo een laten aansmeren (niet beter wetend, 'k stond toen ook nog helemaal in mijn beginschoenen). Mijn persoonlijke mening is dat je beter een beetje doorspaart en gaat voor een Humax5400 met aston CAM(waar je hier al veel zult over gelezen hebben). De Pace ontvanger kan je nog altijd laten staan voor moeder de vrouw (heb ik ook gedaan)<P>Suc6

==================================================

Hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niets weet!

Link to comment
Share on other sites


Ik heb sinds 1 maand deze ontvanger gekocht en na het lezen van dit forum stel ik mij de vraag of de PACE DVR501 G6 een ontvanger is om mij in deze hobby te kunnen verdiepen en ontplooien. IK zal proberen zo veel mogelijk zelf uit te zoeken als deze ontvanger een beetje de moeite waard is om aan deze hobby te beginnen.<BR>Ik stel Uw antwoord ten zeerste op prijs!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.