Jump to content


Juiste setje


Guest

Recommended Posts

Ik ben al een tijdje bezig met het proggen van een gw. kaart om deze auto-update te krijgen. <P>heb meerdere file setjes geprobeerd, maar telkens geen update,<P>zou er iemand zo vriendelijk willen zijn om mij een goed setje te sturen waar ik mijn eigen MK01 en PPUA in kan zetten.

Link to comment
Share on other sites


't is toch redelijk simpel! Vul je eigen MK1 in op Key 1 (niet Key 0) en je eigen PPUA. Klaar is Kees..Lijkt me meer op een verkapte "Mijn MK1/PPUA is dood en ik ben wanhopig"

Link to comment
Share on other sites

Beste Mimisiku,<P>bedankt voor je reactie,<P>Ik begrijp dat je denkt dat het niet meer werkt, maar zo is het niet!<P>Ik probeer via picbined mijn files die gewoon werken, te voorzien van mijn eigen MK01 en PPUA, alleen deze stap lukt niet. <P>Ik prog via picbined elke 2 maanden opnieuw zonder problemen, alleen doe ik denk bij het bovenstaande proggen iets fout,<P>mischien kan iemand mij hierbij helpen,<P>Ik kom er namelijk alleen niet uit, en ik vind het van heel van andere gebruikers zeer knap dat zij altijd alles zelf weten uit te vinden ?. <P>Groeten Ron

Link to comment
Share on other sites

Ben door een mede hobby satontvanger geholpen, deze heeft mij een juist setje toegestuurd.<BR>ben daar zeer dankbaar voor.<P>is er toch nog iemand die een ander ook wat gunt. <P>Groeten Ron

Link to comment
Share on other sites

Er zijn er veel meer die jou wat gunnen smile.gif" border="0 <BR>alleen het is ook een kwestie van juiste tijd en juiste plaats.<P>Denk dat je gelukkig man ben nu je het werkend hebt en kun je anderen helpen.<P>groeten Zeeman.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.