Jump to content


mk1+ppua


phoje

Recommended Posts

ik heb een c+ abbo. nu wil ik de mk1 en de ppua op een g**dkaart zetten hoe doe ik dit. ik lees de org. kaart uit met mk4 progr. en dan,welke gegevens moet ik op de g**ld zetten en hoe doe ik dit en met welk progr.of moet dit ook met mk4,geef even uitleg. bvb dank.

Link to comment
Share on other sites


Neem desnoods gewoon bestaande (hex/bin) files voor een GW kaartje die geschikt zijn voor auto-update (dat zijn ze niet allemaal!). De MK en PPUA zijn in deze files weggelaten; vul ze gewoon in (eeprom file) met de editor die bij de files hoort en zet deze daarna terug in je GW kaart met een progger, voila.<P>succes.

Link to comment
Share on other sites

ik gebruik mkf4 om de org kaart te lezen ,maar ik zie geen kaart record. ik ken het programma niet.geef even uitleg over mkf4<BR>of kan ik met een ander progr. werken<BR>picbin. en seca editor ken ik wel.

Link to comment
Share on other sites

je kunt je gw zowel programmeren als READ-en met bv gold140<BR>file sla je vervolgens op als bv test.hex en die open je vervolgens met picbined<BR>vul daar bij provider 0019 je mk01 en ppua in.file opslaan als bv test2.hex en die op je GW proggen met gold140 op chipcat.Daarna altijd weer de PIC file proggen en het zal werken..

Vu+duo2 , Xtrend 4000 ontvanger met Pli4.0..,PopcornHourA-200, A-100 en AppleTV3,

CDS en Ziggo kaart...

 

Link to comment
Share on other sites

Kijk even bij kaart records en zoek deze key<BR>Provider01: Record 00 0C= 51 XX XX XX XX XX XX XX XX 31 00 81 - Primary Key 01.<P>Zork dus even de primary key 01 op.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.