Jump to content


vraagje over kaart


Guest

Recommended Posts

Ik heb een goldwaferkaart en dat werkt heel goed.<P>Nu kan ik ook aan een atmel kaart komen, kan ik hiermee uiteindelijk de zelfde zenders mee ontvangen als de goldwaferkaart als ik de juiste files heb??? of kan/moet ik hier een ander pakket opzetten??

Link to comment
Share on other sites


Ja, een Amtel processor is ook nog eens sneller en er kan een uitgebreider programma in. De processor heeft uiteraard wel andere software nodig dan de pic van een golfwafer.

Link to comment
Share on other sites

Hoi motormuis,<P>Onlangs heb ik een Atmel kaart aangeschaft, leuk om weer iets anders in huis te hebben. Of er grote voordelen aan verbonden zijn weet ik nog niet, de Atmelkaart heeft nl. ook last van recente C+ attack, de zapsnelheid is wel iets groter, progammeren gaat zeer eenvoudig, ik heb de Vp2 met Atmel jumpers gebruikt, met files van bij Duck / Lorisdam.<P>gamgra

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.