Ga naar inhoud


humax met rotor hh100 ??????


elpelusa

Aanbevolen berichten

hallo,

wie helpt me even uit de branding

wil dus hh100 plaatsen met schotel 80cm

veel gelezen zoals ik begrijp motor 0 stand op zuiden 0 graden

op de sirus optiemaal beeld afstellen en dan moet het boeltje lopen

heb ik het zo goed begrepen,en de juiste setting er in

humax 5400 loader h2.08 patch g

hoe moet de hoek van de motor staan

hoe moet de hoek van de schotel staan

????????????????

woon in de buurt van enschede

alvast bedankt voor de reacties

 

groeten

elpelusa

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Staat wel tig keer beschreven in dit forum...

zie bijv. Afstellen Humax met HH100

of nog beter Afregelen draaibare schotel

of gewoon Zoeken.....

<img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Greetz Dani

*Dreambox 7020S (Iolite en gemini) -Stab HH120-1 mtr Gibertini -MM 1.02-Conax cam-[color:"red"]onbruikbare[/color] M-II kaart-seasonII -Mastercrd2* Hauppauge Nova CI met Progdvb +Yankse

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou toch die andere postings eens doorlezen voordat je het al zo snel opgeeft <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" /> ... de basisprincipes blijven gelijk voor het afstellen... en je steekt er waarschijnlijk nog wat extra dingen van op die je bijv. kunnen helpen om "fouten" te voorkomen.

 

Maar voor het Humax settingsgedeelte kun je bijv. de settings van Pet 123 gebruiken. Hier moet je de motorsettings downloaden.

Let wel op dat je waarschijnlijk een beetje moet gaan afstellen hiermee.

(niet alle sats komen overeen met de posities).. Als voorbeeld neem ik Sirius...

je kiest een zender waarvan je zeker weet dat ie in het Sirius pakket zit. (gewoon in de settingslijst naar de provider Sirius gaan en Siriuschannel kiezen).

Je drukt op menu -> instellingen -> zenders zoeken -> schotel instellingen -> je ziet dan alternatieve schotel met de naam Sirius. Zorg dat gemotoriseerd systeem aanstaat. Dan druk je bij alternatieve schotel op ok. Bij het volgende scherm druk je nog een keer op ok. Kijk of de naam overeenkomt.. dus dat er Sirius staat. (niet alle namen van de aangeboden sats in de settingslijst staan overigens in de namenlijst...) Verander gebruik in "instelling". Je kunt dan via beweging kiezen voor oost of west. Je ziet de 2 balken onderin, bovenste is voor signaal en de onderste voor kwaliteit.

Wanneer je signaal hebt en kwaliteit dan ga je naar stop (als je naar het oosten ging druk je dus naar rechts)... dan verander je instelling in gebruik en kun je fijnafstellen. Als het naar je zin is dan druk je op exit, en dan vervolgens op ok (anders is het werk voor niks geweest)... zo doe je dit met alle sats die je graag wilt ontvangen.

 

Maar voor het bevestigen van de schotel aan de muur en afstellen moet je dus toch even zoeken in dit forum.. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

(staan ook tekeningen van bijv. Satmouse waarmee je een beetje een idee kunt krijgen van het afstellen... is het 10e bericht in dit topic.... is bijna gelijk aan jouw opstelling... Humax + HH120 en 88cm schotel... dit zou dus moeten lukken <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

 

Greetz Dani

*Dreambox 7020S (Iolite en gemini) -Stab HH120-1 mtr Gibertini -MM 1.02-Conax cam-[color:"red"]onbruikbare[/color] M-II kaart-seasonII -Mastercrd2* Hauppauge Nova CI met Progdvb +Yankse

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nesclan heeft jou goed geholpen door die links te geven naar andere postings. Het probleem is idd al ettelijke malen aan bod geweest. Wat voor zin heeft het om alles te herschrijven als het reeds geschreven is <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> Er is geen enkele auteur die zijn boek een tweede keer gaat uitypen voor zijn uitgever <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> Hou ons op de hoogte van je vooruitgang...en als het een troost is: het is altijd wat zoeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...