Jump to content


Sony Optiarc AD-7700S Slim DVD voor Dreambox 8000


Guest Mazi007

Recommended Posts

Guest Mazi007

Beste, dit apperaat kocht ik samen met mijn Dreambox bij ***geen-reclame*** - gisteren plaatste ik deze in de dreambox 8000 , ik testte nadien 2 driemaal of alles ging lade openen en zo dit werkte maar 4 de maal lukte dit niet meer lade kon ik erniet terug in duwen, ik heb toen terug gedemonteerd en toen ging alles terug perfect, ik probeerde nadien terug en na aantal malen terug zelfde probleem deurtje wou niet meer sluiten, nu koos ik voor andere oplossing 1 voor een draaide ik de bevestigingswijzen los, en wat blijk als ik de linker wijs eruit haal gaat lade perfect open en dicht, het waren de originele wijzen die bij de dreambox bijgeleverd waren !! Nu heb ik er dus maar 3 wijzen meer in steken en lade lijkt goed open en dicht te gaan, hebben er nog mensen te maken gehad met dit probleem ???

 

Gtz,

 

Mazi

Link to comment
Share on other sites


Guest Mazi007

He tof ook iemand die het zelfde heeft voorgehad nu heb ik derde moer verwijderd maar van de week probeer ik zoals jullie gedaan hebben met ringetjes, ik had daar niet aan gedacht, thanks !!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mazi007

Misschien nog een tweede vraagje ik heb volgende image erop: Newnigma2 hoe neem ik op met deze schrijver of hoe moet ik afspelen dvd , bijna is alles mij gelukt met dreambox alleen Dvd speler configureren en gebruiken, bedankt voor alle hulp, thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.