Ga naar inhoud


strong 4375


Gast

Aanbevolen berichten


die ontvangers zijn totaal niet met elkaar vergelijkbaar. Zonder de informatie over jouw wensen en eventuele aanwezige apparatuur kan niemand jou een serieus antwoord geven op deze vraag.<P>Groetuh,<P>Toxic[Q]<P>--------<BR>Iemand die lezen kan is duidelijk in het voordeel.<p>[ 11-08-2001: Message edited by: Toxic[Q] ]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben in het bezit van een Strong 4375 en ben er tevreden over. Zeker met de wat nieuwere software.De humax beschikt over een mooiere menusturing en wordt door velen ook aangeprezen. Daarnaast beschikt de 4375 over analoog/digitaal en beschikt over een positioner.Het is natuurlijk ook belangrijk wat je er allemaal mee wil gaan doen, bijv sat hoppen. Hoewel analoog er op den duur uitgaat is er nog voldoende te zien. Uiteraard zal je uiteindelijk zelf de keuze moeten maken.Succes ermee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.