Ga naar inhoud


Devoy ?


Gast

Aanbevolen berichten


Laat maar, sorry voor de opmerking; ik zie dat Toxic ook de link naar laurals in zijn posting zet.<P>Dacht dat dit niet de bedoeling was, excuses vergissing is menselijk.<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

@viewer, ik heb al eens vaker aangegeven dat Canal+ 2 recherche bureaus in dienst heeft die samen beter op de hoogte zijn van de locatie van diverse satelliet sites als jij en ik. Als jij weet waar een site zich bevind weet Canal+ het ook.<BR>Een tijdje geleden is toch wel bewezen dat die mannen gewoon op de diverse boards rondhangen en gretig gebruik maken van e-mail en PM's om achter de locatie van de diverse sites te komen. Daar is niets tegen te doen dus kun je beter de sites maar gewoon bekend maken, dan heeft men er (zolang ze online zijn) ten minste iets aan. wink.gif" border="0<P>Groetuh,<P>Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.