Ga naar inhoud


PICBINEDIT 1.27


Gast

Aanbevolen berichten

Hoe kan ik met dit programma een nieuwe ident toevoegen in een bestaande file ?<BR>Ik kan wel de gegevens wijzigen. Uit de txt file word ik ook niet echt wijzer. Iets te hoog gegrepen voor mij denk ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Te hoog gegrepen? smile.gif" border="0 <P>Dan moetten we je omlaag helpen laugh.gif" border="0 <P>Staat PCbin op SECA? OK dan kunnen we beginen.<P>Laat de gegevens van je GW (bij JDM/Poenix)of een file (file -> open -> bestand kiezen). Wat je wil.<P>Bij het tabblad 'provider' zie je rechts een lijst met bekende namen staan. Kies met je muis de gene die je niet meer wil.<P>Je ziet dan links de pbm, keys en ga zo maar door.<P>Verander:<BR>de naam<BR>de PBM<BR>de Ident<BR>staat de datum goed????<BR>en vergeet de 0C / 0D / 0E keys niet<P> laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo ver was ik dus zelf al. Maar op deze manier moet ik dus een provider kiezen voor een ander en voeg ik dus ook geen provider toe. Concreet bij de files van de eend heb ik alle idents behalve 0009. Ik heb wel op het laatst nog ident 00-Seca(F) staan, maar weet niet of die nodig is voor de antireset e.d. Of mag ik deze gebruiken ? Murdock heeft wel 0009 maar daarbij doen Canal+ Bleu,Vert en Jaune het niet. Bij de duck wel

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb wel de laaste gebruikt dus met F.<BR>Ik heb dus 1 provider er bij geplaats.<BR>NIET VERVANGEN DUS. en zo ik het zie werkend<BR>prima. geen uitval nog gehad.<BR>Ik heb het wel met de versie 1.31 gedaan.<BR>succes er mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.