Ga naar inhoud


Patchen Philips 6073


Realmo

Aanbevolen berichten


mmmm ja dat weten we nu wel dat het leuker is om zelf te doen maar er zijn mensen die dat echt niet durfen dus laten die het graag doen of hebben niet zoveel verstand van pc's en ontvangers de eerste keer heb ik het ook laten doen de rest heb ik daarna zelf gedaan en je hebt gelijk is leuker om het zelf te doen <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben zelf in het bezit van een Topfield 4000 met MM dus voor mij is patchen niet aan de orde. Voor een kennis die de Philips 6073 rev 3.A heeft gekocht wel wil hij meer zien dan alleen de SECA coderingen. Ik heb inmiddels de firmware gedownload naar PC (altijd handig om te hebben en je weet maar nooit). Nu nog nieuwe software erin. Mijn vragen hierbij: het is de bedoeling om een Fun4 kaart te gaan gebruiken met 5in1 files. Welke software is nu het beste te gebruiken: V9.6 of 1.0? En welk programma kan ik het beste gebruiken voor het patchen: lookerflash of serial? Ik heb inmiddels al het nodige in dit forum gelezen maar deze vragen blijven toch bij mij open.

 

Alvast bedankt voor de reacties.

1* DM800HD, 1* DM600, 1* ET5000, 1* ET4500 (plus wat nog op zolder ligt als reserve)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zowel voor de firmware als voor het flashtool geld dat ze beiden goed werken.

In v1.0 zit een bugje dat je zenders kunt verliezen als je de infoknop bij niet-secazenders gebruikt. Daar staat wel tegenover dat er wat dingen meer zijn dan in V9.6 zoals 2000 kanalen.

Lookerflash is een stuk sneller (90 min) dan serial.exe (4.5 uur), maar toch gebruiken sommige mensen liever serial.exe.

Je moet zelf maar kiezen.

Persoonlijk zou ik lookerflash nemen met V1.0, maar nu krijg ik al die mensen over me hen die zeggen dat V.6 stabieler is, hoewel ik daar ook wel eens zenders in ben kwijt geraakt.

P.S. : Niet vergeten ook de eeprom te proggen die bij de firmware zit met declink of zo.

Alles staat uitgelegd op de site van zeguers.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ikzelf gebruik v9.6 final en vind hem goed stabiel maar het is zijn keuze ik zelf doe het met lookerflash gaat een stuk sneller en als je astra en hotbird heb zal ik toch voor de v1.0 kiezen heb je dat niet dan heeft het ook niet zoveel zin dan gewoon v9.6 erop

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uiteraard krijg je een reactie, (eh je vroeg er toch om.....). Ik persoonlijk ben heel erg tevreden over V9.6, alhoewel ik met V1.0 veel meer zenders zou kunnen ontvangen. Het trillen van het menu vond ik zo irritant dat ik snel besloot om V1.0 vaarwel te zeggen.

 

 

Citaat:
[color:"blue"] <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> Meningen zijn als spijkers: hoe vaker men er op klopt, des te dieper dringen ze in. <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben met v9.6 meer dan tevreden! Lekker stabiel, vanaf het begin nog geen

probleem gehad! Dus......

 

Groetjuzzz van Rakker71 <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Receivers: Vu+ Solo2, Dreambox DM7025, Dreambox DM 7000, Dreambox DM 500

Schotel: Visiosat / Cahors Big Bisat Antraciet met 4 LNB's (Hotbird, Astra 1 t/m 3)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...