Ga naar inhoud


Humbox bewerken


wilhelm

Aanbevolen berichten

Vraagje! Ik lees zo nu en dan in Satellite dat er een zender aktief is geworden met b.v de volgende gegevens:

"Motors TV ongecodeerd gestart op frequentie 12149 v, 3/4 27500".

Ik begrijp wel wat er staat maar weet niet hoe ik dit als nieuwe zender moet invoeren in Humbox V4.1 In de ontvanger kan ik dit wel zonder moeite invoeren. Ik wijzig n.l. regelmatig namen e.d. in mijn settingslijst en verstuur deze settings naar de ontvanger aangezien b.v. "MOU 2" of "HB channel" nou niet direct duidelijkheid verschaft wat dit voor een zender is of waar deze vandaan komt. Door het land of de taal nog eens erachter te plaatsen zapt dit een stuk gemakkelijker.

In de settingslijsten online staat vaak toch een heleboel rommel.

 

Hoe pak ik dit het beste aan? Suggesties? <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

DM7020S/160gbHDD + DM800/250gbHDD + Visiosat G3D (13,0/19,2/23,5/28,2 ) in cascade met de Triax TD110 + STAB HH120. Schwaiger SF 9000 Satfinder Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gewoon een nieuwe lijst bij Humaxsettings halen daar staat ie meestal wel in vervolgens openen en exporteren de geexproteerde file weer importeren in je eigen settings file en klaar.

 

Doe ik ook altijd, exprot van alle nieuwe kanalen en weer importeren in mijn eigen settingslijst zou hou ik mijn eigen instellingen en blijven de kanalen up-to-date.

 

Suc6

=============================================

2 x 800HD DVB-C Newnigma2 v3.2.2 CCCam 2.2.1

Debian with Mastera, SMARGO+ CCcam 2.1.4

=============================================

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor jullie reactie, maar ik wil eigenlijk eenvoudig in Humbox 1 zender even handmatig toevoegen om te voorkomen dat ik bij de volgende online settingslijst weer een hoop rommel op mijn Humax zet. Ik ben er inmiddels achter dat je in Humbox 2 settingslijsten met elkaar kan vergelijken, waarna je de gewenste zender(s) kan importeren in je eigen settingslijst. Zo doe dat nu, maar het is nogal omslachtig. Ik ben er nog niet uit hoe ik die ene zender rechtstreeks in Humbox kan plaatsen.

Ik begrijp niet goed hoe de online settingslijsten worden samengesteld. Er zitten honderden zenders in die lijst waarop ik geen ontvangst heb. Momenteel heb ik een lijst van meer dan 1300 zenders voor de Astra/Hotbird. Ik zap me misselijk om een leuke zender te vinden en heb ook geen zin om die allemaal te gaan sorteren en/of verplaatsen. Waarom staat daar b.v. Seca 2 of al die zenders uit Verwegistan in als niemand dat kan ontvangen of verstaan?

 

Hoe doen jullie dat?, of zie ik het allemaal verkeerd? <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

Tnx Wilhelm

DM7020S/160gbHDD + DM800/250gbHDD + Visiosat G3D (13,0/19,2/23,5/28,2 ) in cascade met de Triax TD110 + STAB HH120. Schwaiger SF 9000 Satfinder Plus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...