Ga naar inhoud


Tsjechie


Gast

Aanbevolen berichten

Mijn zwager heeft een vriendin die uit tsjechie komt.<BR>Ze willen hier in Nederland naar de Nederlandse zenders kijken en naar de TV programma's uit Tsjechie.<P>Welke ontvanger kan hij het beste kopen en met welke andere onderdelen.<P>Ik heb zelf een strongetje(gericht op Astra), maar daar kan ik zelf geen programma's uit tsjechie mee krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Er zitten volgens deze lijst <A HREF="http://www.sat-address.com/Czech-Republic.shtml" TARGET=_blank>http://www.sat-address.com/Czech-Republic.shtml</A> zowel Czech zenders op de Eurobird en de Astra. Gecodeerd in cryptoworks, dus je zult er in principe een abonnement bij moeten kopen in Tsjechie. Als het puur om deze kanalen gaat kun je een Humax 5500 met cryptoworks embedded kopen. Evt. met een Astoncam voor de Seca kanalen erbij.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.