Ga naar inhoud


Windows XP


Gast

Aanbevolen berichten

Eeeehm ik heb XP zelf nog niet maar gebruik 2000 pro, ik vermoed dat deze twee dezelfde problemen hebben met de comm poorten en die heb ik onder chipcat alsvolgt opgelost:<BR>Zorg dat in chipcat onder configurations (instellingen) de clock snelheid op 6 mhz staat.<BR>Als het goed is zal chipcat het nu wel doen.<BR>Succes,<BR>(toch rot met dit weer dat je elke keer om moet lopen omdat je kaart niet meer het hekje open kkan doen) hahaha.<P>Astatic.

Link naar reactie
Delen op andere sites


@jblemmer: Ik weet niet wat bij jou het probleem is, maar ik draai met XP PRO en heb geen enkel probleem met chipcat. Hij werkt als onder 98se.<BR>Ter info: Wanneer ik problemen met drivers, van welke aard dan ook, onder XP ondervindt, de driver van w2k gebruiken: 100% succes laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 6 Mhz geprobeerd maar weer foutmeldingen als Unable to open Com Port (Win error code 123) of Loader doesn't work.<BR>Hoezo oude drivers gebruiken?<BR>Wie weet de oplossing?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gezien je foutmelding "Unable to open Com Port (Win error code 123)" doet mij vermoeden dat het probleem niet bij Chipcat, maar bij de poortinstellingen van je systeem zit. Bij mij staan de compoorten op 9600/8/1, geen parity, geen Flowcontrol<BR>Mischien dat het bij jou anders staat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op satpages.da.ru kwam ik het volgende tegen;<P>***geen-reclame*** heeft een voordeel ten opzichte van ChipCat en dat is dat het speciaal gebouwd is om op alle Windows versies te kunnen werken. Dus als je ChipCat niet goed op gang krijgt op je PC, probeer dan ***geen-reclame*** eens.<P>En hetb werkt onderf Windows XP!!<P>Bedankt Dugwati.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.