Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Goldcard probleempje

Recommended Posts

Guest

Hoi satfans

 

Heb 'n goldcard geprogd met mastercardII, chipcat: erase, laden pic (1), laden eeprom (2), write. alles gaat goed daarna in humax va5200, krijg het volgende te zien; of "stream error" en met andere files krijg ik "kaart ongeschikt"

 

Humax va5200 - H2.08 - device driver 1.03.01-

 

Hoe moet ik dit probleempje oplossen? wat doe ik niet goed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Ik heb zelf een gewone progger voor de gold, bij mij moet ik eerst de eprom en daarna pas de pic programmeren .Misschien is dat bij jou het probleem?

 

Succes. <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

He hallo

 

Ik denk dat jouw probleem niet bij de kaart ligt maar bij de receiver

Je moet de receiver om laten patchen. Dit heb ik ook moeten laten doen omdat ik elke keer als ik de goede goldcard erin deed hij maar 30 seconden beeld had.

toen heb ik hem laten patchen en nou draai ik alweer 2 maanden

 

groetjes Martijn Derksen <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Elektrik

 

Dat is zo met gold140.

Met chipcat moet je in 1 de pic laden en 2 de eeprom

 

Greetz, Puch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy