Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

lifetec lt 9415 pc-tv-radio-kaart

Recommended Posts

Guest

ik heb de nieuwste driver geinstalleerd enwel lt9415xp en ik heb de nieuwe wdm drivers geinstalleerd enwel wdm 1.19 en dit onder winxp maar nu heb ik een probleem dat mijn "tv capture card wdm video capture" niet wil starten weet iemand hier een oplossing voor ????

en wat is de beste capture software waar je bijvoorbeeld een programma wat je opneemt rechtstreeks in avi captured of van een camera overzet naar avi/vcd ???

wel met de lifetec tv-kaart !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, ik heb ook zo'n kaart, en wil je de laatste drivers hebben, ga dan naar LifeView.com die heeft de laatste drivers, een groot nadeel van deze kaart is dat hij in de 1024 mode bij voledig beeld niet goed op het beeld scherm komt, wel in 640x480, verder is de zender instelling lastig via de kabel met zenders die + of - kanalen heeft, bij mij ook een probleem om 2 zenders die op kan 12(wdr)en 12++(bbc)uitzenden om die te scannen, dit is via een truc wel gelukt maar is lastig, ik heb dit in de hdtv.ini file gedaan en is veel makkelijker te doen.

Over de capture mogelijk heden weet ik niet zo veel, ik gebruik alleen de snapshot functie, en gebruik dan een fotoprogramma <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

bedankt voor de reactie ,ik ben momenteel showshifter aan het gebruiken maar deze is gelimiteerd omdat die shareware is !!!! ik heb er wel een code voor maar die werkt niet....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy