Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Hoe kan ik zien dat er nieuwe berichten zijn ??

Recommended Posts

Guest

Hallo allemaal,

 

Normaal kan je na het inloggen zien aan de legenda, (lampje voor een rubriek), of er nieuwe berichten zijn bijgekomen. Lamp geel is ja, lamp uit of wit is nee.

Maar sinds ik een nieuw account gekregen heb, werken alleen nog:

Algemene beginnervragen, Philips en Te koop / Gevraagd.

 

De berichten tellers lopen wel gewoon door.

Hebben meer nieuwe leden daar last van. <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

Grts, euromuis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jij hebt zeker eigenwijsheid pilletjes voorgeschreven gekregen van de dokter?

Als ik jou vertel dat jij een manke cookie op je PC hebt staan, heb jij een manke cookie op je PC staan. Wie heeft dit board gemaakt? Jij of ik:-))

Het kan ook je firewall zijn of een te hoge veiligheids instelling, maar het ligt niet aan dit board.

Ik had je al verteld dat je het zelfde probleem zou houden met de nieuwe account maar jij wilde je perse opnieuw aanmelden.

 

Tox.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ho ho, effe wachten.

 

Tot nu toe ben ik heel netjes geweest en gebleven in mijn vragen en antwoorden.

Ik gebruik geen grove taal in welke vorm dan ook., ik heb niets tegen jouw of je bulletinboard, in tegendeel, ik ben altijd positief geweest en heb in het verleden onder de inlognaam ‘tweetie’ meer antwoorden gegeven om andere mensen te helpen, dan zelf vragen gesteld.

 

En zie, nu wil ik weer iemand helpen, omdat de naam tweetie erg veel lijkt op de naam tweety.

In eerste instantie heb ik aan jouw gevraagd, of het mogelijk was om de inlognaam te wijzigen, maar dat was met de huidige software die je nu gebruikt op dit board niet mogelijk.

 

Daarom heb ik zelf een nieuwe account aangevraagd onder de naam van ‘euromuis’, en zie toen kreeg ik problemen, twee accounts naast elkaar, tweetie werk perfect en euromuis werkte niet goed.

In eerste instantie heb ik gedacht dat er misschien bij het aanmaken van het account euromuis iets fout was gegaan met de instellingen. Dat was volgens jouw niet het geval, ik heb toen diverse suggesties van je gekregen om dit probleem op te lossen. Van mijn kant heb ik alle mogelijkheden gedaan om het account werkende te krijgen, zoals alle cookies gewist, firewall uitgeschakeld en verdere explorer-browser instellingen bekeken.

Ik heb zelf het hele netwerk losgekoppeld en een enkele computer, waar alleen maar windows 98 op geïnstalleerd was, getest met beide accounts, maar weer was het resultaat hetzelfde n.l. account tweetie was goed en euromuis niet.

 

Ik heb je toen gevraagd mijn beide accounts te wissen en vervolgens weer een nieuw account aan te vragen, maar ook dit heeft niet geleid, zoals je zelf al aangaf, tot een oplossing.

Ook nu heb ik alle mogelijke oorzaken doorgelopen, om het account werkende te krijgen echter tot nu toe met een negatief resultaat.

 

Daarom heb ik ook nu weer een nette, en volgens de regels van het board, een vraag gesteld, om te zien of er misschien nieuwe leden zijn die met hetzelfde probleem zitten.

 

Zo zie je maar weer, om een ander (tweety) te helpen kom ik zelf in de problemen.

 

Grts, euromuis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Het leven kan toch hard zijn hé

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Waar slaat dit nu op <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy