Ga naar inhoud


7072 patch beveiligd


Gast

Aanbevolen berichten

Is er iemand die ervaring heeft met het patchen van de beveiligde dsx 7072, zo ja moet het dan serieel of met oslink of kan misschien allebij.

Het probleem is ik kom er wel serieel in maar niet met de oslink, wat wel met mijn eigen dsx 7072 lukt (zonder beveiliging) oslink is dus niet kapot ik zit me suf te prakkedenken hoe het nu verder moet, gisteren heb ik wel de orginele firmware serieel kunnen uitlezen en opslaan, maar wil nog even wachten met serieel de lege 2mb te patchen hij is namelijk niet van mij zelf anders had ik het wel geweten (erg vreemd allemaal) <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

graag antwoord!!!!!!!!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik had ook de DSX 7072 beveiligd kon er ook niet met de oslink inkomen

geeft steeds een fout melding. We hebben het met een andere Philips die niet beveiligd was geprobeerd De oslink hebben we losgekoppelt en aangesloten op mijn DSX 7072 kon de kanalen met de oslink gewoon inlezen de firmware hebben we helemaal leeggehaald en de nieuwe firmware geplaatst als je op de site van Marc kijkt. Homepage van Marc daar staat zo beetje alles wat je wil weten en hoe je het moet doen

Ben ook maar een leek Voor de rest werkt hij nu prima 2000 kanalen kijken maar

Heb je nog vragen dan zal ik ze proberen te beantwoorden

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt als ik met de oslink in deze ontvanger wil patchen wordt de balk onderin rood i.p.v. groen (geen read signature) terwijl het met mijn eigen decoder wel lukt (Vreemd)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is gelukt zoals zoals oa Jan heeft beschreven door eerst mijn eigen onbeveiligde 7072 aan te sluiten, connecten, ontkoppelen, en daarna de beveiligde eraanzetten (oslink niet afsluiten) lege firmware van m_z erin en daarna 9_6 erin en draaien maar.

hartstikke bedankt voor alle reactie's

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...