Jump to content


Soort lid,


Guest

Recommended Posts

Ik hoop dat ik geen dubbele vragen stel, als dat zo is ben ik dus zo blind als een koe dat ik het niet kon vinden. In dat geval alvast sorry...<p>De vraag; wat is nu eigenlijk het verschil in een junior member, member etc, en hoe word je wat?<p>Alvast bedankt voor de moeite....<p>Wat ook wel eens gezecht mag worden, na al dat afzeiken van elkaar op het board:

Een ieder die commentaar levert op de mensen die site's en boards als deze mogelijk maken moet eens bij zichzelf te rade gaan of hij/zij zelf ook zoveel energie en tijd in iets zou steken waar andere veel profeit van (zouden kunnen) hebben. mad.gif" border="0mad.gif" border="0 <p>Ik kan voor mijzelf spreken dat ik erg blij ben met dit board, je kan hier veel leren. Mannen/vrouwen achter sat4all, Bedankt voor de moeite tot nu toe en alvast bedankt voor de toekomst. <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <p>Wat waardering voor jullie lijkt mij wel op zijn plaats.<p>ZO, DAT WAS HET....<p>VOLGAS

shocked.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites


Dat afzeiken heeft dus wel indruk op je gemaakt

je begint al meteen met een verontschuldiging.<p>Het antwoordt op jouw vraag: dat gaat bijna vanzelf en het verschil is alleen de posting's<p>En wat dat afzeiken betreft het helpt wel mensen

zoeken nu eerder zelf voordat ze een vraag stellen

want ik neem aan dat jij dit board waarschijnlijk

niet interessant zou vinden als een forum uit

5 x 700 dezelfde vragen zou bestaan wat dan ook

nog eens een verspilling van server ruimte is<p>en ik denk dat ik niet voor mijzelf spreek als de

mensen achter sat4all zoals jij ze noemt de mening

delen.

Link to comment
Share on other sites

@666software:<p>Ben het geheel met je eens, echter de 'verontschuldiging'was echt alleen maar bedoelt voor het geval dat ik er toch overheen gelezen had.<p>Voor wat betreft dat afzijken:

Ik krijg soms het gevoel dat ook de mensen die dit board mogelijk maken qua onderhoud etc soms worden becriteseerd als ze eens een mening of scherp antwoord geven.

Zie b.v. het crazy murdock topic in news-board.<p>Ook bedoel ik hiermee het terrecht wijzen op dubbele vragen, ook ik zou hiervan geiriteerd worden.<p>Wat beteft het; zoals ik ze noem de mensen achter sat4all: Ik weet toch niet wie dat allemaal zijn? Hoe moet ik ze anders noemen.

Het was alleen maar bedoeld als dank voor de moeite die deze mensen doen, verder niets...<p>Nogmaals: Een ieder die dit board mogelijk maakt, en dan bedoel ik niet de gebruikers, ook die maken het board natuurlijk mogelijk,

BEDANKT namens mij en ik denk vele met mij!!!!<p>VOLGAS <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" />

Link to comment
Share on other sites

Ach ja, er zijn mensen die denken dat ze als een

keizer een 5 sterren restaurant binnenlopen terwijl ze inloggen op S4All. Dit is dus beslist niet het geval. OK misschien dat van die 5sterren restaurant wel laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0 <p>groeten,<p>Zeeman.

Link to comment
Share on other sites

Je member status hangt natuurlijk van je rang af (gebruiker of admin) en het aantal postings!<p>Verder is het heel vervelend om dezelfde vragen telkens te beantwoorden!<p>En daardoor ga je ook steeds mindere antwoorden geven.<p>De 1e leg je het hele verhaal uit, de 2e en 3e keer ook nog wel, maar de 4e keer heb je daar geen zin meer in. Dan blijf je aan het typen!! <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" />

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.