Ga naar inhoud


[Strong] patch mislukt hulp gezocht


Gast

Aanbevolen berichten

ik ben vanavond begonnen met een strong 8000 te patchen heb loader bij huts gedownload en versie 20 bij strong versie 22 bij weet het, kreeg van versie 20 een melding invaled folder heb toen v 22 erin gezet alles aangesloten cha in display goede melding ik doe op start komen er franse meldingen erreur en er stond eerst attente negociation op en erna attante negociation compatible.

 

heb algemene printer onder in de loader alleen tekst.

 

krijg een foutmelding er is een fout opgetreden bij het schrijven naar lpt1 voor printer(algemeen/alleen tekst) er is een printer time out opgetreden, heb hem nogmaals gedaan maar niets meer.

 

heb toen clear in de loader gezet en toen maar meteen v9f geprobeert maar krijg telkens printer waarschuwingen en nu ook een waarschuwing dat loadersoftware 2000 een ongeldige bewerking heeft uitgevoerd.

 

WAT NU????????

 

heb de ontvanger er nog aan hangen met in de display cha maar in de gebruiksaanwijzing staat andere computer proberen maar dan zal ik hem moeten ontkoppelen en er staat ook in nooit de stroom er af halen ????

 

bij het instaleren van de loadersoft kwam er al een waarschuwing want hij ging in me temp map dat dit schade kon opleveren, wat is er gebeurt en wat nu te doen? <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Nasty,

Het lijkt erop dat er geen communicatie plaats vind en dat duidt op een verkeerde lpt instelling (check of printerpoort in de loader goed staat), of kabels die niet goed zijn.

Let wel een gewone printerkabel (die iedereen bij zijn printer meekrijgt) voldoet dus NIET, het moet weldegelijk een echte 1x1 zijn, dit kan je testten door hem effe door te meten en dan moet pin 1 ook aan de andere kant op pin 1 uitkomen, pin 2 op 2 etc.etc.

Kijk dit eerst eens effe na.

Om je Strong los te halen zal je hem toch echt effe moeten uitzetten.

-1-De loader software afsluiten doormiddel van "clear" boven in de header van de loader en exit.

-2-Doe dan de Strong uit.

-3-Dan de kabels los, aan de Strong zijde (dus niet aan PC zijde).

-4-Dan de Strong weer aanzetten, 2sec. wachten, en weer uit.

suc6

V8

"fortuna vitrea est"

VU+ Duo

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou heb hem maar uit gezet in cha mode en alles weer opnieuw gedownload en geinstalleerd de kabels er aan en de loader liep <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> wachten totdat de tijd erin kwam niets cha bleef erin <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" /> uit gedaan, en v9 meteen maar erin gegooit bij het uitlezen gaf ie aan dat v20 er toch in stond. geen meldingen meer gehad zal waarschijnlijk iets niet goed hebben geinstallerd maar ik durfde de stroom er niet meer af te halen, maar blijkbaar kon dit toch.

 

ben blij dat ie het weer doet is ook lullig als je dat even leent en hij komt stuk terug, en hij krijgt hem nu ook nog gepatch terug zal ie wel blij mee wezen.

 

gr

Link naar reactie
Delen op andere sites

draai onder windows 98 en de kabel was goed had ik al gekocht (vonden het al een vreemde vraag zon kabel) en de printer instellingen waren ook goed stond onder in de loader en hij las hem wel de eerste keer uit maar kreeg allemaal erreur meldingen dus lijkt me dat er toch wel contact was ik vermoed dat de software die ik erin wou doen fouten had iets met downloaden verkeerd gedaan.

 

was een spannend avondje en dagje, dat wel <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...