Ga naar inhoud


Vervaldatum


Gast

Aanbevolen berichten

Vraagje:<p>Middels de Goldcard die ik momenteel heb draaien, kan ik ondermeer prima C**** + ontvangen. Ook de decemberkey heb ik al geprogrammeerd; maar als ik dan bij "abbonementsinfo" kijk, staat er als vervaldatum 30 november. Stop ik er echter een reguliere abonnementskaart in, dan geeft ie aan dat de vervaldatum 31 december is.<p>Wat gaat de Goldcard doen per 1 december? Gaat het beeld op zwart, of wordt de datum dan vanzelf op 31 december gezet? Moet ik eventueel nog iets aanpassen om een Gold-Kerstmaand te kunnen beleven?(ter info: de gebruikte novemberkey werkt dus perfect, en de van dezelfde bron afkomstige decemberkey is al geprogrammeerd). <p>Miep<p>[ 19-11-2001: Bericht gewijzigd door: miepmiep ]<p>[ 19-11-2001: Bericht gewijzigd door: miepmiep ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je in december nog beeld hebt ligt aan wat voor ontvanger je hebt, een canal+ ontvanger bv de philips/nokia zal er mee ophouden een humax zal echter doordraaien.

Dus als de ontvanger naar de datum kijkt stopt hij ermee anders draait het gewwoon door.<p>

Greetz

VU+ Ultimo 4K - DVB-C FBC - DVB-S FBC Tuners - VTI Image.

Dreambox 8000HD PVR - 2x DVB-C 2x DVB-S Tuners - OpenATV, Image.
Multi Focus Dish E85, 28,2E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar als de receiver er dan mee stopt, wat dan te doen?<p>Is resetten voldoende (kaart er even uit halen en er weer indoen, zodat ie opnieuw ingelezen wordt?)

Of moet er opnieuw geprogrammeerd worden? Nogmaals: de decemberkey staat er al op...<p>Grt, Miep

Link naar reactie
Delen op andere sites

zoals happy al zei is bv een humax niet gevoellig voor de datum, op een echte seca doos zal ie meteen staken als de kaart 'verlopen' is. Dus nu weet je al of ie 't blijft doen of niet! Verder zijn er allerlei programma's waarmee je de datum kan wijzigen op dat soort kaartjes.

verder denk ik dat dit nu wel richting het forum seca kan als je verdere vragen hebt.<p>mvg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je decoder ermee ophoudt dan kijkt die ook naar de datum. Je moet ook de datum mee veranderen. Er zijn verschillende programmas waarmee je de datum kunt veranderen.

1 programma waarmee je het kunt proberen is Matrix.<p>Succes,<p>Chris

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.