Ga naar inhoud


algemene vragen


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een Humax 5400 en een mastera + chipcat2.3 nou heb ik daar kaarten bij waar op staat piccard gold is dit hetzelfde als een funcard?

Ik lees ook veel over een allcam wat is dat ik heb irdeto embedded en zie van alles op internet over combinaties van seca en irdeto ik snap er allemaal niks van.

Ik heb express en goede ontvanger gekocht om vamn alles uit te vinden ( snapte net het analoge verhaal) en ben voornemens om ook digitaal weer van alles uit te gaan vinden, echter waar haal ik de noodzakelijke info. Ik zie hier al diverse mensen die mijn stadium al lang gepasseerd zijn en er inmiddels hun levenswerk van gemaakt hebben.

Wie beantwoord mijn vragen en misschien wel net zo belangrijk waar haal ik de overige info

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Anthonie

Voor al je vragen zou je het beste even het HUMAX forum door kunnen lezen,daar staan alle antwoorden op je vragen.Mochten daarna nog vragen zijn stel ze dan gerust maar wel in de juiste forum als het kan.

grtz hendrik b <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een poging:

- wat voor kaart je hebt, zoek je uit bij Duwgati (zie de links op dit board);

- een Humax kan op z'n irdeto CI alles, dus o.a. irdeto, viacces, seca, nagravison ontvangen, als je er een z.g. patch in laadt (b.v. de 3.2 nl), de patch is op verschillende plaatsen van het internet te vinden;

- als je dan op je kaartje een 3 in 1 of 4 in 1 of 5 in 1 file laadt, kan je betreffende systemen ontvangen.<p>Maar voor dat je alles werkend voor mekaar hebt zul nog wel wat weekjes of maanden voorbij zien gaan. Er bestaat nu eenmaal geen haarlemmer oie om zonder veel inspanning van alles gratis op een ontvanger te krijgen. Er zijn zoveel valkuilen (ieder heeft weer net een ander kaartje, programmer, software, ontvanger-versie, PC, software, antenne, motor, settinglijst) en de praktijk is dat je het best de forums op sat4all door kan lezen. Als je dan toch niet uit een specifiek probleem kan komen stel je weer een vraag.<p>Succes!<p> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.