Ga naar inhoud

Zgemma H2 slecht signaal


IPTVNL
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb vroeger altijd de Zgemma H1 ontvanger gehad. Nooit had ik problemen met het signaal (netjes 98%)
Echter heb ik nu enige tijd de Zgemma H2 in bezit. Het viel mij op dat het signaal op deze box niet hoger als 29% gaat. Heeft dit er mee te maken dat ze geen Samsung tuners gebruiken ?

 

Hebben misschien anderen mensen ook last van signaal verlies ? ik heb een splitter er tussen. Bij de H1 was dit geen enkel probleem. Met de H2 wel.

Link naar bericht
Delen op andere sites


Gast Mimisiku

Drivers van diverse boxen bepalen de output die opgevraagd wordt door de firmware. Is helemaal geen exacte waarde.. Zoals Sjaak(k) zegt, zolang je beeld prima is, geen enkel probleem...

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik zal gaan overstappen op iets anders. Van DVB-S naar DVB-C schakelt echt dramatisch. Hij heeft soms 2min zwart beeld voor dat hij  'm lockt. Daarbij heb ik zo nu en dan last van veel storing op de kabel.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Daar had ik me vooraf al goed over ingelezen op de diverse forums, daarom heb ik juist de H.2H gekocht die deze switch problemen niet heeft.

Voor de prijs hoef je het niet te laten die is zelfs nog goedkoper als zijn voorgangers.

 

Mijn pa heeft ook de H.2H ook deze problemen. Ik denk dat u net mazzel heeft met de box.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast Mimisiku

@Sjaak(k)

Met 'penny & dime' bedoel ik hier dat de fabrikant niet echt hard loopt om bugs in de drivers op te lossen.. Het wil niet zeggen dat het apparaat daarmee ook 'bagger' is. Je moet alleen geen support verwachten! Het is bij die OEM bakkers meer 'even een nieuw appraat ontwikkelen', gauw op de markt en de voorgaande versie vergeten... Net als bij Canal Digitaal... 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Echter wel een H2.H triple tuner, waarvan de verschillende tuners erg moeilijk met elkaar samen willen werken. Als je weinig switched tussen DVB-C of DVB-S is dit helemaal geen punt. Als je wel veel switched is het een drama.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Xsarius pure HD nu 1 dag in bezit. Probleem 1. was dat enkele Openpli images softcam problemen gaven. De kanalen werden netjes gedescambled. Echter bleef het beeld op zwart. FTA kanalen deden het wel. Na 1 uur verschillende images te hebben geflashed ( oudere Pli images) had ik er een te pakken waarvan de sofcams correct werkte. Probleem 2. dit kleine doosje word 85 a 90 graden. Iets wat te heet voor enkel een DVB-C tuner.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.