Ga naar inhoud


Checksum berekenen, hoe???


Duwgati

Aanbevolen berichten


Nee, heb ik nog niet, maar ik heb het probleem al opgelost. En zoals gebruikelijk kun je erover lezen op mijn site.<p>Bij het klonen van een MOSC met MoascAS 1.23 kun je de UA niet aanpassen zoals bij MoscAS 1.1 dus daar heb ik nu een andere oplossing voor beschreven.<p>Maar bedankt voor de hulp.

Link naar reactie
Delen op andere sites

DIt is 100% zeker. Vanochtend nog een 1.23 gemaakt en de serie vernaderd. Kaartje proggen . Inlezen via phoenix stand in mini MOsc. Update provider. Verander SN bij providers. Wordt geel. Hierna weer naar mini mosc en Change SN. Insert commando.<p>MTB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jullie hebben helemaal gelijk. Ik heb er geen verklaring voor, maar nu werkt het wel.<p>Ik heb het de afgelopen dagen wel tientallen keren geprobeerd. Met meerdere kaarten en alle versies van MatrixStudio. Telkens hetzelfde resultaat: 6D 00. En dat betekent in Seca dat die Ins niet gesupport wordt.<p>Na het lezen van jullie mededeling heb ik het nog eens geprobeerd en jawel hoor. Nu werkt het wel. Met alle kaarten en alle M.S.-versies. Ik kan me eigenlijk maar 1 ding voorstellen als oorzaak hiervoor. Ik heb mijn PC vanmorgen moeten rebooten en sindsdien werkt het. Dus vermoedelijk is er iets resident geweest wat die problemen heeft veroorzaakt.<p>Enfin, in de tussentijd heb ik ook weer geleerd hoe de checksum van een pic file wordt berekend. Is het toch nog ergens goed voor geweest laugh.gif" border="0 <p>Bedankt voor jullie reakties.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.