Ga naar inhoud


op M-Z staat een geupdate versie van de servi8


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo Bonny,

 

Hoe moet dat dan <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> ? Ik ben ook erg benieuwd.

 

Ik ben nog niet erg gevorderd met deze dingen. Heb wel de firmware in mijn kastje gekregen.

 

Groetjes!

Groeten Pizzaman.

-----------------

DM800HD-SE, Philips 7072, Wavefrontier T90 wokje.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hallo Pizzaman,

 

Voordat ik het jou uit ga leggen, moet de eerst het prog mkf downloaden op

de site van huts. Doe dit eerst maar eens. Geef mij even bericht als je

zover bent.

 

Groetjes,

 

Bonny5

Link naar reactie
Delen op andere sites

bonny je had mij bericht ontvangen neem ik aan ¿ over hoe je het moest doen ik zie dat het je gelukt is <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> mooi zo zo zie je maar weer he

Link naar reactie
Delen op andere sites

Philips (DST5816/33=DSX6072) Oslink/ mastera/ multicam/ flashCvT

 

Wie kan mij helpen/ aangeven wat ik waarschijnlijk fout doe!?

 

Ik heb de nieuwe fw servi8 erin gezet met oslink met bijbehorende eeprom. Ik heb die voor monoblock genomen plus bijbehorende eeprom (ned.bin)

 

Kom ik erachter dat ik mijn lnb op zijn kop had en dat het daarom in eerste instantie niet werkte (ook alleen maar rode blokjes en zwart scherm)Coaxkabel los gemaakt en weer vast (terwijl deco op premiere stond) en ik heb beeld. Dit was even een test of het wel lag aan het feit dat mijn lnb op z'n kop stond. Helemaal blij dat het eindelijk zou gaan werken, draai ik mijn lnb om (dus zoals het moet (swap weet ik nu ook)en heb nu wel beeld maar premiere weer verdwenen en ook geen ned 1 2 3 etc. (die ik op dezelfde manier getest had als de prem. toen ik lnb nog op de kop had!) Voor de rest alle kanalen!!!

 

Wat doe ik fout? Heb ik wel de juiste eeprom? Moet ik de eeprom erin zetten niet met oslink maar met een andere programma? Het ligt niet aan funcrd! Want ik had gewoon beeld! Ik hoefde niet eens B+1 1 te gebruiken bij mijn test.

 

Hopelijk krijg ik een duidelijk antwoord op mijn vraag, en leer ik er misschien weer iets bij!

 

Bij voorbaat dank,

 

Elisio

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elisio als je je lnb (monoblock dus als het goed is) op zijn kop had en de monoblock settings erin en dan rechtop zet dan moet je dacht ik wel andere hals in de houder doen (dus als je achter de lnb staat en naar je schotel kijkt moet er links een lnb buiten steken net zoals toen hij op zijn kop hing)

 

groeten, Johnve.

Link naar reactie
Delen op andere sites

klopt, heb ik ook gedaan/ ik heb signaalsterkte ook gecheckt en ontvang gewoon astra en hotbird kanalen. Alleen ontvang ik geen ned 1 etc. + C+ de rest wel! En dat vind ik vreemd terwijl ik hem eerst wel had toen met monoblock op z'n kop alleen schakelde hij niet automatisch over van a naar b!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat vind ik ook wel vreemd! Weet zo ook niet wat dat moet zijn buiten dat er met het flashen misschien een bitje of bytje omgevallen is? Je hebt een oslink, ik zou voorstellen om het geheel er nog een keer in te zetten, de meeste zoniet alle blokken moeten al goed zijn dus zou binnen minuutje gepiept moeten zijn.

 

En dan nog eens kijken wat je allemaal ontvangt.

 

Succes, Johnve.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bonny,

ik weet dat je PM's goed bedoelt zijn. Er zijn echter mensen geïnteresseerd in de informatie die jij weet zonder dat ze een bericht posten om daar achter te komen, zodat jij ze een PM kunt sturen. Als je dus een oplossing weet, en je wilt 'm delen, zet dan de oplossing gewoon als een bericht op het board. Zo kan iedereen zien of de informatie voor hem/haar bruikbaar is en kan een ieder ermee doen wat hij/zij wil. <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Ik probeer je niet te pesten door dit bericht op het board te zetten, maar ik zie dat het vaker voorkomt dat er oplossingen uitgewisseld worden via PM. Het is toch veel leuker om iedereen mee te laten delen in de info die je hebt, wat hebben we anders aan dit board?

In ieder geval bedankt voor de gestuurde e-mail. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

Greetz.....

Did you have your shock today?

Link naar reactie
Delen op andere sites

trouwens hier is hoe je het moet doen als volgt je gebruikt het progje mkf je veranderd de seca startup record in 00 ff ff ff ff ff ff ff ff ff dan even modify dan werkt de org kaart weer op de firmware je moet wel een backdoor key maken op de org kaart vergeet die niet weg te halen als je klaar bent anders ga je nog op zwart als c+ een controlen houd hehehe das alles meer niet nou nog meer weten pm me maar <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een standaard brief opgesteld welke handelingen uitgevoerd moeten

worden om de originele kaart weer werkende te krijgen. Deze brief heb ik

standaard in mijn computer staan, m.a.w. als ik het mail kan deze brief

uitgeprint worden en is het voor alle mensen veel overzichtelijker.

 

Groetjes,

 

Bonny5

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat word een zondag weer het doosje los <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> me vrouw krijgt er een complex van geloof ik hehehehe ach ja de mannen hebben een hobby he das het we gaan gewoon fijn door met het patchen van die philips doos ik hoor altijd alweer een andere firmware is deze niet goed dan hehehe jawel maar nieuw is altijd leuker dus zondag weer aan de slag dan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...