Ga naar inhoud


Hispasat/Arabsat 3A


Gast

Aanbevolen berichten

Sinds een paar weken heb ik een draaibaar systeem met humax 5400, en triax 88 cm. Heb de settingslijst van petje imn mijn umax. Ik heb 16 satellieten er in staan maar de hispasat en arabsat3a geven geen beeld. De humax geeft wel aan dat hij de satellieten ziet, maar zodra ik een zender van deze twee satellieten opvraag krijg ik de melding "not running or scrambled". Dit gebeurt ook bij FTA kanalen. Je ziet trouwens als je de zender oproept duidelijk het rode vericale balkje uitslaan. Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen?<p>Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


kan wel eens een andere satelliet wezen dan dat hij aangeeft,zou je kunnen controleren door een freq invoeren waar op geen andere sat transponder zit.of op een fta gaan staan en dan de rotor handmatig eens van oost naar west te laten draaien en bij elke goede uitslag van kwaliteit even safen en kijken of je wel beeld krijgt.

grtz hendrik b

<img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> wink.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...