Ga naar inhoud


sat4al via firewall


Gast

Aanbevolen berichten

heeft iemand soms een tip om dit board te kunnen benaderen via een firewall.

op het werk bij mij komt hij niet door de firewall heen.

ik zie het board wel maar zodra ik een topic selecteer scherm wit.niks nada njente <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb ik gedaan is een colega van mij die vertelde

dat java niet doorgelaten wordt verder stond er tot gisteren nog een poort open die ik voorheen gebruikte, maar daar had hij een stokje voor gestoken <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> verder heb ik nog met httport zitten klooien maar dat lukte ook niet.

ik moet deze pagina dus via een pc kunnen openen achter de firewall dus bv via een proxi of mbv een pc die ik over kan nemen.

ik zit helaas niet op de kabel anders had ik het zo gepiept. wink.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je al eens geprobeerd een (anonymous) proxy server in te stellen? probeer 1 van de proxy's van b.v. http://www.multiproxy.org<p>Er waren van die websites waar je naar toe kon gaan en vanuit daar weer verder, bv. http://www.safeweb.com en http://www.triangleboy.com maar helaas werken deze niet meer, of je moet ervoor betalen.

Misschien zijn er nog andere te vinden die hetzelfde doen.<p>Suc6<p>Groeten,

Donald.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.