Ga naar inhoud


Dringend HULP gevraagd !!!!!!


Gast

Aanbevolen berichten


heb je ruzie met je buurman? mad.gif" border="0mad.gif" border="0

er zijn sat ontvangers die storen als je een mobiele telefoon hebt aanstaan, maar dan moet je er wel heel dicht bij staan.

wat je ook kan doen is een grote steen pakken, en met een wel gemikte gooi die steen tegen de schotel aan gooien shocked.gif" border="0 .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet zo moeilijk toch... Uplinksoepbord kopen van minimaal 6 doorsnede, 14GHz TWT mpeg encoder. Misschien dat je buurman in het hele westelijk halfrond geen beeld meer heefd door jouw! <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" /> <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" />

--> Windows logica: Afsluiten onder Start
Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet zo moeilijk toch... Uplinksoepbord kopen van minimaal 6 doorsnede, 14GHz TWT mpeg encoder. Misschien dat je buurman in het hele westelijk halfrond geen beeld meer heeft door jouw! <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" /> <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" />

--> Windows logica: Afsluiten onder Start
Link naar reactie
Delen op andere sites

Jullie moeten wel goed lezen ....het signaal moet gestoord worden dus voor de schotel staan en lnb eraf knallen helpt niet want dan blijft het signaal ongestoord .... Ik zou een andere satelliet de ruimte in sturen en een andere signaal op de satellieten laten richten of zo iets Volgens mij hebbie dan een duur apparaatje nodig. Misschien lukt het met een kruisrakket ??

laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi..

Ik vind dat jullie dit niet echt serieus benaderen!

Horses , je kunt volgens mij beter contact opnemen met Nasa , misschien hebben die nog een Lasertje staan wat niet meer gebruikt word.

Of, beter nog bel even met captain Kirk van Star Trek !!!<p>[ 06-02-2002: Bericht gewijzigd door: DirkHezius ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je echt wil pesten moet je gewoon een mooi rondje, ongeveer 5 cm, knippen van zilverpapier en die netjes met seconden lijm op de lnb plakken. Als je buurman een beetje dom is ziet ie het niet. En het werkt geheid. Of een tweede, je haalt het kapje van de lnb er af, en je stopt er een prop alufolie achter.<p>Of je koopt een grote boom en die laat je er voor planten.<p>De eerste lijkt me het simpelst.<p>Greetingz Olaf <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> mad.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die goeie oude 27-MC tijd. Weet nog hoe een "knijper" altijd aan het gallen was.<p>Remedie pak een naald steek hem dwars door de coax en knip de naald aan 2 kanten af.<p>Naaldje wordt dus echt niet meer gevonden, dus de hele kabel vervangen......schade 27 MC bak naar zijn grootje.<p>Bij Sattuners, zekering eruit of kortsluiting melding.<p>Maar kijk eens op de site van omze vrolijke kwaker, staat iets in over blue-cap lnb's schijn je een zendertje mee te kunnen maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...