Ga naar inhoud


xml lijst aanpassen openpli octagon


gerrithoogeveen

Aanbevolen berichten

nu weer terug bij af, geflashed, de lijst weer teruggezet, alleen 3 satellieten staan niet goed op positie , 26 oost is 25,1 oost en 7 oost is 6,5 oost, en 54.9 oost is 54,1 oost, dis had ik in het verleden aangepast omdat de rotor niet goed was, nu na de storm een nieuwe rotor erop gezet maar hoe verander ik dit weer?

Link naar reactie
Delen op andere sites


ontvanger in de woonkamer geflashed nu, nieuwe xlm lijst erin die ik wat aangepast heb zoals 7 west op 7.3 west gezet, en de 24,5 west verandert naar de 24,8 west etc, nu zenders aan het inladen, alles lijkt nu goed te gaan. op hoop van zegen maar. als dat allemaal gedaan is nieuwe boeketten met zenders aanmaken in dreamset.

 

als ik dit allemaal klaar heb, kan ik er dan een backup van maken en wegschrijven naar de ontvanger in de slaapkamer, en de rotor weer aansluiten op de priority-switch?

aangepast door gerrithoogeveen
Link naar reactie
Delen op andere sites

nou ik heb het voor elkaar, alle 2 de ontvangers draaien weer goed, de priority-switch is weer aangesloten op beide ontvangers, de hele dag mee bezig geweest, dat backuppen ging niet van de woonkamer naar de slaapkamer, dus die in de slaapkamer ook maar geflashed naar dezelfde versie openpli als de woonkamer en de backup van de woonkamer naar de slaapkamer gezet, nog weer die melding '' controleer uw tunerconfiguratie'' toen met dcc gekeken of de xml-lijst van de slaapkamer wel goed stond, maar nee die had hij niet meegeschreven met de backup, dus de xlm-lijst met dcc van de woonkamer in die van de slaapkamer gezet en toen was het eindelijk goed. vanaf 3 uur vanmiddag mee aan het klooien geweest. Alles loopt nu weer als een droom.

Maar ik blijf erbij dat het wonderlijke apparaten zijn.

aangepast door gerrithoogeveen
Link naar reactie
Delen op andere sites

vond nog een fout in de xlm lijst in de hellassat

<transponder frequency="10890000" symbol_rate="30000000" polarization="0" fec_inner="4" system="1" modulation="2" />
<transponder frequency="10890000" symbol_rate="3700000" polarization="1" fec_inner="1" system="1" modulation="1" /> ( hier zit maritime op op 39oost, maar als je deze niet eruit haalt dan gaan alle zenders die in de bovenstaande transponder zitten allemaal hetzelfde beeld geven als maritime, heel erg vreemd)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 27-2-2022 om 12:50, Jean-Claude zei:

uit "diamonds are forever" :

if at first you don't succees, try and try again !

 

niet opgeven dus....

nou ik heb alles weer voor elkaar hier, alles klopt,  nu niet meer aankomen, het was uren werk maar het was het waard, ik leer steeds wat bij

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...