Ga naar inhoud

gerrithoogeveen

Leden
 • Aantal items

  134
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over gerrithoogeveen

 • Titel
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  hoogeveen
 • Interesses
  nvt

Recente bezoekers van dit profiel

879 profielweergaven
 1. Je staat nu op de hotbird. je moet je schotel naar links draaien ( als je erachter staat) om bij de astra 3 te komen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn . Ik zou de ontvanger op rtv drenthe zetten (als dat er nog in staat) en dan aan de schotel draaien tot je geluid hoort en dan zit je goed. En volgens mij heb je er maar 1 transponder in staan omdat de zenders die jij noemt op dezelfde transponder zitten.
 2. Voor 2 lnb's heb je een diseqswitch nodig, maar wil je nog meer ontvangen dan zou ik voor een rotor gaan. Deze kosten 70€ ongeveer en alles gaat dan over 1 kabel
 3. De 11096 H 30000 pak ik hier op een schotel van sab 120. Netjes toch?
 4. Ik zit hier niet met een vaste schotel maar met een draaibare opstelling. Hoe moet ik dat gaan doen als er geen loop op de eerste ontvanger zit waar de kabel binnen komt? de octagon sf8008 heeft wel een loop, misschien moet ik daar maar voor gaan dan?
 5. Ik weet niet wat voor tuner daarin zit.
 6. de rebox 4000, die ontvangt nog veel minder, beetje doof
 7. ik hier met een sab 120 en inverto black ultra lnb en de rebox 4200, maar nu op het moment niet want het is bewolkt, maar toch netjes voor mijn goedkope spulletje ☺️
 8. waar ontvang je dat mee? met wat voor schotel?
 9. het gekke is dat de ontvanger die aan het eind van de lijn staat het beste ontvangst heeft, het zijn gewoon oude ontvangers en echt toe aan vervanging, het schotelpark is in ieder geval weer goed, nieuwe rotor erop en uitgericht en nu word het tijd voor een 4k ontvanger aangezien mijn tv ook 4k is, ik denk dat ik ga voor de octagon sf8008 omdat deze is voorzien van een loop, en ik las in een ander topic dat er problemen waren met de rotorraansturing met de vu+ zero 4k, iets met te lichte voeding of zo.
 10. ik heb al gekeken op kingofsat en ik zie op eutelsat 7 576 FTA kanalen, Ik kwam afgelopen nacht na een blindscan op 518 kanalen, dus ik neem aan dat dat wel aardig goed is, en het was kraakhelder weer. welke van de 2 heeft een loop-through? want dat is wel een vereiste hier, want het signaal komt hier op de ontvanger in de slaapkamer binnen en wordt daar doorgelust naar de woonkamer,
 11. 475 kanalen op 7 west bij helder weer op een sab 120 met inverto black ultra lnb is dat een beetje normaal? Ben er wel eens mee aan het afstellen geweest maar volgens mij krijg ik het niet beter dan wat het nu is met deze opstelling .
 12. Ik heb hier 2 oude besjes van ontvangers op 1 schotelantenne aangesloten (via loop op de rebox 4000). op 7 west bv pakt de ene ontvanger (rebox 4200) 475 kanalen goed en de rebox 4000. 400 kanalen met moeite . Zit er nu zoveel verschil in? en omdat ik graag een nieuwe ontvanger aan wil schaffen vroeg ik me af wat een goede ontvanger is. Ik zelf zat te denken aan een vu+ zero 4k uhd. Wat is jullie ervaringen qua ontvangst van deze ontvanger?
 13. Ik heb de indruk dat mijn ontvangers nog wel eens zwakke zenders overslaan bij blindscan.
 14. Dat is zonder radiozenders. ik heb van de satellieten die dichtbij elkaar liggen handmatig de transponders ingevoerd zodat ik geen dubbele zenders krijg. Bij de radiozenders ontvang ik 2852 kanalen. Dit alles op 43 satellieten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.