Ga naar inhoud


goldcard werkt niet


Gast

Aanbevolen berichten

ik kocht zojuist een geprogrameerde gold card maar deze werkt niet goed op mijn xsat 310 viacces mediaguard.De ene keer krijg ik beeld op de nederlandse zenders en dan plots valt de codering weg .En toch heb ik goede ontvangst.

Waarom??????? <img border="0" title="" alt="[Eek!]" src="images/icons/shocked.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wordt je kaart waarschijnlijk door de provider uitgeschakeld. Ik weet niet hoe het zit met de software voor een xsat 310, maar als het mogelijk is om andere software in je ontvangertje te loaden, zou ik denken andere software erin met een blocker erin.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben terug gegaan met de kaart en krijg nu de nederlandse zenders maar geen enkel filmkanaal.De kaart heb ik zien testen en daar werk ze op een nokia 9800 maar bij enkel half <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

zelf gaan spelen kun je maar files uitproberen

net zolang tot ze welwerken.

en je hebt dan veel meer kijk plezier <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.