Ga naar inhoud


dreambox geen hackbox


Gast

Aanbevolen berichten

Dreambox geen hackbox

 

Met de Magic Module heeft het Duitse bedrijf Dream-Media-TV zich erg geliefd gemaakt bij de hackers maar de Dreambox zal geen Hackbox worden.

 

De krachtige en veel belovende Dreambox is o.a. voorzien van een krachtige 252 MHz IBM Power PC Prosessor, 64 MB Geheugen, USB-aansluiting, 100M Bit Ethernet-aansluiting en nog veel meer mooi technisch vernuft. Ook is deze ontvanger voorbereid op gebruik van een hardeschijf om als videorecorder te kunnen functioneren en het Operating System is Linux.

Doordat de Dreambox op Linux werkt en de opgebouwde reputatie met Magic Module zijn de boeket operators en producenten van codeer-systemen toch wat onrustig. Jürgen Leuering van Dream-Multimedia-TV verzekerd de boeket operators en producenten van codeer-systemen dat de Dreambox niet te patchen zal zijn.

Toch overheerst de twijfel, kenners beweren dat de Dreambox die voorzien is van 2 Smart Card sloten en een CI slot het ideale apparaat is om betaal-tv kanalen mee te hacken. Jürgen Leuering van Dream-Multimedia-TV beweerd dat de interne Smart Card sloten ontwikkeld zijn voor het gebruik van het eigen coderingssysteem Dreamcrypt.

Dream-Multimedia-TV wil het komende jaar een eigen porno kanaal starten op Hotbird en hiervoor Dreamcrypt gebruiken als coderingssyteem. Of de Dreambox nu een Hackbox is of niet, waarschijnlijk als de ontvanger vrij te koop is de verwachting dat de eerste hack-files snel beschikbaar komen via Internet.

DreamMultimedia.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...