Ga naar inhoud


Profen lanceert platform op de Badr 4-satelliet


de vrije fries

Aanbevolen berichten

Op de telecommunicatiesatelliet Badr 4 ( 26°E ) zal een nieuw televisieplatform van Profen verschijnen . De Arabische satellietoperator Arabsat heeft een strategisch partnerschapscontact getekend met Profen, dat de televisiemultiplex zal gebruiken om verschillende programma's uit te zenden.

De Badr 4-satelliet bestrijkt voornamelijk Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De satelliet bestrijkt ook een groot deel van Europa. De ontvangst van het Profen-platform zal dus ook mogelijk zijn in de Centraal-Europese regio.

Het contract van Arabsat met Profen is een van de nieuwigheden van IBC 2022. Op de internationale satellietomroepbeurs en conferentie IBC 2022 in Amsterdam (Nederland) presenteerde Arabsat haar nieuwe diensten, waaronder de aanstaande Badr 8-satelliet, die begin volgend jaar gelanceerd zal worden. Badr 8 is een ultramoderne satelliet uitgerust met geavanceerde technologie die klanten alleen de beste satellietdiensten biedt voor het Midden-Oosten en verschillende regio's van Azië, Europa en Afrika.

Profen CEO Önder Havuzlu zei: " De beste teleportinfrastructuur en faciliteiten van Profen, inclusief ISO9001- en ISO27001-certificeringen, zijn goed uitgerust om actief datacenterhosting en telecommunicatiediensten te leveren aan toonaangevende operators, terwijl de aanzienlijke groei in wereldwijde verbruiksgegevens wordt aangepakt en netwerkconvergentie wordt uitgebreid via 5G draadloze, terrestrische netwerken en GEO-, MEO- en LEO-satellieten ".

" We zijn verheugd dat we, in samenwerking met Arabsat, een belangrijke voorsprong nemen op de telecommunicatiemarkt. Onze exploitatie van een satellietgrondstation zal zorgen voor de levering van zeer veilige en hoogwaardige videodistributie naar het Midden-Oosten en naar vele gebieden van Azië, Europa en Afrika ", voegde het hoofd van Profen eraan toe.

bron: https://www.arabsat.com/english/med...sat-signs-a-partnership-agreement-with-profen

bron: https://profen.com/en/arabsat-signs...r-to-launch-a-tv-bouquet-on-badr-4-satellite/



ook start Profen een pakket via de 52 oost (helaas via de MENA beam en hier dus niet te ontvangen)

SSI-Monaco signs a partnership agreement with Profen to launch a TV bouquet on the Monacosat-1 satellite

Önder Havuzlu, CEO of Profen, said “ We are delighted to partner with Space Systems International – Monaco to provide DTH services in the MENA region.

bron: https://profen.com/en/ssi-monaco-si...ch-a-tv-bouquet-on-the-monacosat-1-satellite/

  • Bedankt 1

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...