Ga naar inhoud


wil niet negatief klinken


Gast

Aanbevolen berichten

ik heb nu al meerdere dingen over de dreambox gelezen en vond toen een duitse site waarop een forum over de dreambox stond, nu wil ik jullie pret niet bederven maar het was toch echt niet allemaal lof hoor, maar ook echt wel negatieve dingen over de dreambox, dus wat hier nu zo bijzonder aan is snap ik echt nog steeds niet, maar ja misschien ben ik gewoon wel dom, ( dat hoor ik nu dan vast wel).

Overigens blijkt dat siemens al langer op de markt is met een apperaat dat nog meer moogelijkheden heeft dan de dreambox en uitgebreider is. www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/consumer/MULTI/multi1.htm

 

Ik zal even weer zoeken naar dit forum, als ik hem weervind dan zet ik het hier wel neer.

 

maar goed ik wil niet alleen negatief klinken en misschien is hij werkelijk zo goed als de meesten hier denken en zeggen.

 

gevonden dus: www.dream-multimedia-tv.de/board/viewforum.php?f=4

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je moet 1 ding niet vergeten & dat is dat de Dreambox nog steeds in betafase zit! Kijk wij willen gewoon altijd 't nieuwste van 't nieuwste & dat betekend dat je gewoon nog (minimaal) 'n jaar geduld moet hebben totdat de software helemaal perfekt (zo goed als) is. Hoelang heeft 't wel niet geduurd voordat de Nokia's & Humax software hadden, waar wij als hobbyisten tevreden over waren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ok ik kan beter zeggen niet echt iets negatiefs maar meer toch wel andere dingen ipv hoe het nu is en als het inderdaad de beta versie is dan komt het dus vast allemaal wel goed, maar ik wacht dan nog even een tijdje met de aanschaf en speel eerst nog wel even met mijn hyundai verder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...